Vali Yavuz İdarecilerle Bir Araya Geldi - Karabük Haber Postası
gwgw
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Ocak, 2026 14:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz İdarecilerle Bir Araya Geldi

Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz , 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla veda programında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adana Valiliği görevine atanan Vali Mustafa Yavuz, Eşi Süreyya Yavuz ile birlikte, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda Vali Yardımcıları ve ilçelerde görev yapan Kaymakamlarla bir araya geldi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda konuşan Vali Mustafa Yavuz, idarecilik mesleğinin büyük bir sorumluluk ve fedakarlık gerektirdiğini belirterek, devletin vatandaşla en güçlü bağının sahada görev yapan idareciler aracılığıyla kurulduğunu ifade etti.

Karabük’te görev yaptığı süre boyunca Vali Yardımcıları ve Kaymakamların özverili bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Vali Mustafa Yavuz, kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı, hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesinde idarecilerin özverili çalışmalarının büyük payı olduğunu dile getirdi.

Her bir idarecinin bulunduğu ilçeye ve il’e değer katan önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini ifade eden Vali Yavuz, Karabük’ün gelişimi ve kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılması noktasında gösterilen gayret ve katkılar dolayısıyla tüm Vali Yardımcılarına ve Kaymakamlara teşekkür etti.

Konuşmasında veda duygularını da paylaşan Vali Mustafa Yavuz, Karabük’te görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte görev yapmaktan onur duyduğu tüm idarecilere teşekkür etti. Programın sonunda Vali  Mustafa Yavuz, tüm idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Günü’nü tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi ve vedalaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu ve tefecilik operasyonu deAekS9T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu ve tefecilik operasyonu

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile tefecilik suçuna ilişkin çeşitli deliller ele geçirildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında,Karabük merkezde gerçekleştirilen faaliyette 3 şüphelinin üzerinde ve aracında adli arama yapıldı. Aramalarda 3,17 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ile 61 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Öte yandan, Karabük merkezde tefecilik suçuna yönelik operasyonda 2 şüphelinin ikametinde yapılan aramada 1 adet dolu senet, 1 adet boş senet, borç-alacak kayıtlarının bulunduğu 2 adet kağıt ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin