Reklam
Reklam
67824859d7929
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
11 Ocak, 2025 13:31 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz, İdareciler Gününde Yardımcıları Ve Kaymakamlarla Buluştu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, 10 Ocak İdareciler Günü kapsamında düzenlenen programda Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya geldi.

Valilikte gerçekleşen programda konuşan Vali Yavuz, idarecilik mesleğinin önemine dikkat çekerek, halkın memnuniyeti ve kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde idarecilerin kritik bir rol üstlendiğini vurguladı. Vali Yavuz, “İdareciler, fedakârlık ve büyük bir sorumlulukla görev yaparak, vatandaşlarımızla devletimiz arasındaki köprüyü güçlendirmektedir” dedi.

Karabük’ün gelişiminde Vali Yardımcıları ve Kaymakamların çalışmalarının önemli katkılar sunduğunu belirten Yavuz, kamu hizmetlerinin hızlı ve etkin bir şekilde vatandaşlara ulaştırılmasındaki özverili çabalarından dolayı tüm idarecilere teşekkür etti.

Programın sonunda, Vali Mustafa Yavuz tüm idarecilerin 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda sel ve heyelan m7vr43Db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da sel ve heyelan

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.

İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.

Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin