Vali Yavuz, İdareciler Gününde Yardımcıları Ve Kaymakamlarla Buluştu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, 10 Ocak İdareciler Günü kapsamında düzenlenen programda Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya geldi.

Asuman Doğan tarafından
11 Ocak, 2025 13:31 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Valilikte gerçekleşen programda konuşan Vali Yavuz, idarecilik mesleğinin önemine dikkat çekerek, halkın memnuniyeti ve kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde idarecilerin kritik bir rol üstlendiğini vurguladı. Vali Yavuz, “İdareciler, fedakârlık ve büyük bir sorumlulukla görev yaparak, vatandaşlarımızla devletimiz arasındaki köprüyü güçlendirmektedir” dedi.

Karabük’ün gelişiminde Vali Yardımcıları ve Kaymakamların çalışmalarının önemli katkılar sunduğunu belirten Yavuz, kamu hizmetlerinin hızlı ve etkin bir şekilde vatandaşlara ulaştırılmasındaki özverili çabalarından dolayı tüm idarecilere teşekkür etti.

Programın sonunda, Vali Mustafa Yavuz tüm idarecilerin 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Bolu’da 1 haftada 19 şüpheli tutuklandı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da son 1 haftada gerçekleşen 165 asayiş olayında toplam 19 kuşkulu tutuklandı.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 17-23 Şubat tarihlerinde 165 asayiş olayı yaşandı. Meydana gelen olayların 53’ü şahıslara karşı, 82’si takibi gereken, 8’i malvarlığına karşı, 18’i topluma karşı, 4’ü ise millete ve devlete karşı işlenen cürümler olduğu açıklandı. Olaylara ait 64 kuşkulu gözaltına alındı. Bu şüphelilerden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıyeten çeşitli kabahatlerden aranan 25 şahıstan 14’ü de yakalanarak cezaevine konuldu.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.