Vali Yavuz, hayvan rehabilitasyon merkezlerini inceledi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
04 Mayıs, 2025 00:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz, hayvan rehabilitasyon merkezlerini inceledi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Eflani ve Safranbolu ilçelerinde yapımı süren Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Eflani’de Kaymakam Ömer Bulut, Belediye Başkanı Hüsnü Akın ve ilgili yetkililerle bir araya gelen Vali Yavuz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Safranbolu’daki incelemelerde ise Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Karabük Şube Müdürü Ahmet Işık, projeye ilişkin son durumu paylaştı.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Yavuz, sahipsiz hayvanların korunması, tedavisi, kısırlaştırılması ve sağlıklı koşullarda barındırılmasının hem hayvan refahı hem de toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Yavuz, “Yaşam hakkı yalnızca insanlar için değil, tüm canlılar için kutsaldır. Karabük’te sahipsiz can dostlarımız için daha iyi koşullar oluşturmak hepimizin ortak sorumluluğu. Bu kapsamda, bakım ve rehabilitasyon merkezlerinin yaygınlaştırılması için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

10 2
9 1
8 1
6 2
5 1
4 2
2 3
Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda alkollu isletme kursunlandi 98J3sJ9q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da alkollü işletme kurşunlandı

Bolu’da, Ramazan ayı nedeniyle kapalı olan alkollü bir restorana motosikletle gelen kimliği belirsiz 2 kişi, işletmeye silahlı saldırı düzenledi. Olay yerinde 7 adet boş kovan bulunurken, polis kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, gece saatlerinde Kılıçarslan Mahallesi Kuvayi Milliye Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletle restoranın önüne gelen kimliği belirsiz 2 şüpheli, bir süre bekledikten sonra, Ramazan ayı dolayısıyla kapalı olan iş yerine tabancayla peş peşe ateş açtı. Şüpheliler motosikletle hızla olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. İş yerinin camlarının kırıldığı olay yerinde detaylı inceleme yapan polis ekipleri, 7 adet boş mermi kovanı tespit etti.

Polis, şüphelilerin kimliklerinin belirlenip yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin