Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
12 Şubat, 2024 14:43 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz, Eskipazar’da İncelemelerde Bulundu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Eskipazar İlçesinde sel afetinde zarar gören ve yeniden yapılan Eskipazar Köyceğiz Köprüsü ile Hadrianoupolis Antik Kentinde incelemelerde bulundu.

“YIKILAN KÖPRÜYÜ EN KISA ZAMANDA YAPARAK HİZMETE SUNDUK”

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında meydana gelen sel afetinde zarar gören ve İl Özel İdaresi tarafından yeniden yapılan Eskipazar Köyceğiz Köprüsü’nde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mustafa Yavuz, yıkılan köprüyü en kısa zamanda yaparak vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Yetkililerden, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Mustafa Yavuz, Köyceğiz halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Son yıllarda bölgede sel afetiyle sık karşılaşıyoruz. Bu afetlerde ilimizde can kaybının olmaması tek tesellimiz. Devletimiz çok güçlü ve her zaman vatandaşlarımızın yanında. Birçok noktada olduğu gibi Köyceğiz köyümüzde yıkılan köprüyü de en kısa sürede yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Vali Yavuz Eskipazarda Incelemelerde Bulundu3 jpg

HADRİANAPOLİS ANTİK KENTİNDE İNCELEME

Hadrianoupolis Antik Kentinde, Karşılama Merkezi, Yürüyüş Yolları, Hamam Restorasyonu ve Teşhir Merkezi ile kazı çalışmaları esnasında ortaya çıkarılan tarihi eserleri inceleyerek; Hadrianoupolis kazıları Bilimsel Danışmanı Karabük Üniversitesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Çelikbaş’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Valimiz Mustafa Yavuz, kazı ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Mustafa Yavuz’un Hadrianopolis Antik Kentinde yaptığı incelemelerde, Eskipazar Kaymakamı Fatih Gülnar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ve diğer yetkililer eşlik etti. (Yusuf Korkmaz)

Vali Yavuz Eskipazarda Incelemelerde Bulundu1 jpg

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta trafige kayitli arac sayisi belli oldu b7ZQxz5M
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2026 yılı Nisan ayı itibarıyla Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 212 bin 048 oldu. Aynı dönemde il genelinde toplam 4 bin 936 taşıtın devri gerçekleştirildi.

Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı 212 bin 48 aracın türlerine göre dağılımı incelendiğinde; 117 bin 816 otomobil, 40 bin 253 motosiklet, 28 bin 741 kamyonet, 11 bin 190traktör, 7 bin 58 kamyon, 4 bin 349 minibüs, bin 910 otobüs ve 731özel amaçlı taşıt bulunduğu kaydedildi.

Şubat ayı içerisinde Zonguldak’ta devri yapılan (el değiştiren) 4 bin 936 taşıtın büyük bir bölümünü otomobiller oluşturdu. Devir işlemlerinin detayları; 3 bin 365 otomobil, 584 kamyonet, 708 motosiklet, 99 kamyon, 68 minibüs, 80 traktör, 18 otobüs ve 14 özel amaçlı taşıt şeklinde gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin