Vali Yavuz, Dünya Üçüncüsü Elif Güneri’yi Ağırladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
EF2 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
20 Mart, 2025 12:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz, Dünya Üçüncüsü Elif Güneri’yi Ağırladı

Vali Mustafa Yavuz, Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Sırbistan’ın Niş kentinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Elif Güneri ve antrenörü Baykan Arslan’ı makamında kabul etti. Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven de eşlik etti.

Başarısından dolayı Elif Güneri’yi tebrik eden Vali Mustafa Yavuz, Elif Güneri’nin elde ettiği bu önemli derecenin Karabük ve Ülkemiz adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, “Spor, disiplin ve kararlılıkla birleştiğinde büyük başarılar getirir. Elif Güneri, bu azmin ve emeğin en güzel örneklerinden biri olarak Karabük’ümüzü ve Ülkemizi gururlandırdı. Onun bu başarısı, gençlerimize ilham vermeye devam edecek. Bizler de spora ve sporcularımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin