Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e ziyarette bulundu.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Valiler ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Uşak Vali Yardımcılığından Zonguldak Vali Yardımcılığına atanan Muammer Balcı’yı makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özölçer, Vali Yardımcısı Balcı ile bir süre sohbet etti.
Balcı ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti. Ziyaret iyi niyet temennileri ile sona erdi.


Vali Yardımcısı Balcı’dan Rektör Özölçer’e ziyaret
Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı
Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

