Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2015 10:59 tarihinde yayınlandı
0

Vali Orhan Alimoğlu’nun Polis Haftası Kutlama Mesajı

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü nedeiyle kutlama mesajı yayınladı.
Vali Alimoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk Polis Teşkilatı, 170 yıllık köklü yapısıyla milletin asayişini, huzurunu temin, mal, can ve namus güvenliğini sağlamak, hak ve özgürlükleri korumak için fedakarca faaliyet gösteren, bu gayret ve fedakarlığıyla da milletin gözdesi haline gelmiş bir teşkilattır.
Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini yerine getirmiş, halkımızın güvenini ve sevgisini kazanmıştır.
Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için günün her saatinde görev yapan, her türlü zorluğa göğüs gererek, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayan Emniyet Teşkilatımızın, 170’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakâr polislerimize ve bütün teşkilat mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum”

Bizi sosyal medyadan takip edin
gemide yaralanan personelih yardimina sahil guvenlik yetisti dQ98JgMx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Gemide yaralanan personelih yardımına sahil güvenlik yetişti

Bartın’da yük gemisinin iskele merdiveninden inerken yere düşen personelin yardımına sahil güvenlik ekipleri yetişti.

Edinilen bilgiye göre, Bartın ili Amasra ilçesi açıklarında rotasında seyir eden yük gemisinde, geminin iskele merdivenlerinden inen ve ismi açıklanmayan bir personel merdivenden düştü. Yaralanan şahıs acı içerisinde kıvranırken, gemi çalışanları sahil güvenlik ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede gemiye gelen sahil güvenlik ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan şahsın ayağından yaralandığı belirlendi.

Tıbbi tahliyesi gerçekleştirilem şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı gemi personelinin gün içerisinde, yapılan tetkik, tahlil ve tedavinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin