Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2014 14:49 tarihinde yayınlandı
0

Vali Orhan Alimoğlu Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Orhan Alimoğlu köy ziyaretleri kapsamında Cumayanı Köyünde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Cumayanı Köyü programında Vali Orhan Alimoğlu’na Garnizon Komutanı J.K.Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, TSO Başkanı Sedat Namal, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Müftüsü Halil Bektaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci eşlik etti.

Köy girişinde Muhtar Bilal Bozkurt tarafından karşılanan heyet muhtarlık binasında Muhtar Bilal Bozkurt’tan köy ile ilgili bilgilendirme aldı. Daha sonra köy içinde kısa bir gezi yapan Vali Alimoğlu vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Cumayanı İlkokulu ve Yıldırım Beyazıt Ortaokulunda incelemelerde bulunan Vali Alimoğlu okul müdüründen okul ve köyün eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin