blank
Berkay Doğan tarafından
04 Mart, 2025 10:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Mustafa Yavuz’dan Yeşilay Haftası Mesajı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelede önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayan Vali Yavuz, tütün, alkol, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklara karşı toplumun bilinçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Bağımlılıkla mücadelede devletin Yeşilay’ın yürüttüğü çalışmalara tam destek verdiğini belirten Vali Yavuz, sağlıklı nesillerin yetişmesi için gereken tüm adımların atıldığını ifade etti. Mücadelenin tavizsiz şekilde süreceğini vurgulayan Yavuz, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla iş birliği içinde olunacağını kaydetti.

Yeşilay’ın yürüttüğü önleyici ve rehabilite edici çalışmaların toplumu bilinçlendirdiğini belirten Vali Yavuz, mücadelede sorumluluk bilinciyle hareket eden tüm kesimlere teşekkür etti. Yeşilay Haftası’nın sağlıklı ve bilinçli bir yaşam kültürünün güçlenmesine katkı sağlamasını temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin