Vali Mustafa Yavuz’dan Esnaf Ziyaretleri

blank
Ramazan Öztürk tarafından
01 Aralık, 2024 15:29 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Merkez Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi'nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Vali Yavuz, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Ziyaret sırasında şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik görüş alışverişinde bulunan Vali Yavuz, iletilen sorunların çözümü için ilgili birimlere gerekli talimatları anında vererek takibinin yapılmasını istedi.

Vali Yavuz, vatandaşlarla birebir temasın, sahadaki ihtiyaçları daha iyi anlamak ve çalışmaların halkın talepleri doğrultusunda şekillendirilmesi adına büyük önem taşıdığını ifade etti. Vali Yavuz Yeşil Mahalle’deki ziyareti sırasında şu açıklamalarda bulundu:

“Karabük’ümüzün daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok kıymetli. Halkımızla doğrudan temas ederek onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinlemek, sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretmek temel önceliğimizdir. Yeşil Mahalle gibi güzel mahallelerimizin huzur ve güvenliğini sağlama noktasında vatandaşlarımızın karar süreçlerine katılımı çok değerli. Bu bağlamda önerilere kulak vererek çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Şehrimizde her alanda daha iyi bir hizmet anlayışını hâkim kılmak için vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.”

Yeşil Mahalle sakinleri ve esnafları, Vali Mustafa Yavuz’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, görüş ve önerilerinin bizzat dinlenmesinden dolayı teşekkür etti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin

BEUN Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi’ne “Erişilebilirlik Logo Bayrağı” takdim edildi

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi, IV. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı kapsamında "Erişilebilirlik Logo Bayrağı" almaya hak kazandı.
"4. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı", Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle 12-13 Mayıs 2025 tarihlerinde Türkiye Manisiz Bilişim Platformu tertibiyle T.C. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği Takviye ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü, ASHB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, KTB Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliği ile Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi mesken sahipliğinde gerçekleştirildi.
Çalıştaya Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) ismine; BEUN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Demir, Kütüphaneci Hasan Üstünkol katıldı. Çalıştay kapsamında ise BEUN Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Demir "Materyal Erişilebilirlik" kümesinde, Kütüphaneci Hasan Üstünkol ise "Mekansal Erişilebilirlik" kümesinde çalışmalara katıldı.
Çalıştay sonucunda ise düzenlenen merasimle, manisiz erişilebilirlik imkanlarını sağlayan kütüphanelere "Erişilebilirlik Logo Bayrağı" takdimi gerçekleştirildi. BEUN Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesini temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal’a, "Erişilebilirlik Logo Bayrağı" takdiminde bulunuldu.
BEUN Kütüphanesinin aldığı "Erişilebilirlik Logo Bayrağı" hakkında açıklamada bulunan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, "BEUN olarak ulusal ve memleketler arası alanda elde ettiğimiz muvaffakiyetlerde sürekli öğrenci odaklı bir yaklaşım sergiliyor olmamızın hissesi olduğunda hemfikiriz. Üniversitemiz akademik, kültürel, sportif ve sanatsal manada elde ettiği muvaffakiyetlerin yanında sürekli öğrencilerini bugünün ve geleceğin dünyasını odağa alarak insancıl ve etik kıymetler üzerinden yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bilhassa engelli öğrencilere ve engelli bireylere yönelik çalışmalarımız, toplumsal sorumluluk kapsamında attığımız adımlar sonucunda muvaffakiyet meyvelerini vermekte, Üniversitemizi her alanda olduğu üzere bu alanda da örnek üniversiteler ortasında konumlandırmaktadır. Bu sebeple kapsayıcı, bütünleştirici, mahzurları ortadan kaldıran öğretim kavrayışımız sonucunda kütüphanemizin ‘Erişilebilirlik Logo Bayrağı’ almasını çok büyük bir gurur ve memnunlukla karşıladık. Bu his ve fikirlerle başta bu aktifliklerin gerçekleştirilmesi için büyük uğraş sarf eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili tüm bakanlıklarımızın yöneticileri ile değerli işçilerine ve paydaşlara şükranlarımı sunuyorum. Ayrıyeten Üniversitemiz ismine bu muvaffakiyetin sağlanmasında emeği geçen başta Kütüphane idaremiz olmak üzere tüm akademik ve idari işçimize teşekkürlerimi sunuyorum" tabirlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.