blank
Berkay Doğan tarafından
18 Mayıs, 2025 13:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Vali Mustafa Yavuz’dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Milleti’nin makûs talihini değiştiren büyük yürüyüşün başlangıcı olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 106. yıl dönümü ve Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Bağımsızlık aşkının yüreklerde billurlaştığı bu kutlu gün; milletin kaderinin yine milletin kendi ellerine teslim edildiği, hürriyet meşalesini Anadolu’nun dört bir yanına taşındığı destansı bir gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasıyla, esaret zincirlerini kırmaya ant içmiş bir milletin ruhu şahlanmış; vatan semalarında bağımsızlık nidaları yükselmiştir.

Bu anlamlı günü gençlerimize bayram olarak armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Bütün ümidim gençliktedir." sözleriyle çağdaş, güçlü ve bağımsız Türkiye idealini genç nesillerin omuzlarına emanet etmiştir.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda tarih sahnesinde daha da yükselirken; gençlerimizin taşıdığı inanç, kararlılık ve bitmek bilmeyen enerji, bizlere yalnızca umut değil, aynı zamanda gelecek adına sarsılmaz bir güç vermektedir.

Biliyor ve inanıyoruz ki; bu topraklarda yeşeren her ideal, gençlerimizin azmiyle büyüyecek, bu milletin istikbali, genç yüreklerin attığı adımlarla aydınlanacaktır.

Bilimde, sanatta, sporda ve teknolojide destanlar yazacak gençlerimiz; aziz vatanımızı her alanda daha ileri taşıyacak; bayrağımızı dünyanın dört bir yanında gururla dalgalandırmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; ecdadımızın bizlere bıraktığı mirası, Türk Milleti’nin sonsuz azmiyle taçlandırarak her yeni 19 Mayıs’ı, daha büyük bir coşku ve gurur içinde kutlamayı temenni ediyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; istiklal uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, sevgili gençlerimizin ve tüm Karabüklü hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

BEUN Alaplı MYO’dan gençlere yönelik etkinlikler düzenlendi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Alaplı Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren Müzik ve Sanat Topluluğu, 2024-2025 yılı ÜNİDES Projesi kapsamında Alaplı’daki okullarda öğrencilere yönelik konserler düzenledi.
Proje kapsamında gerçekleştirilen konserlerde, tamamı BEUN Alaplı MYO öğrencilerinden oluşan müzik grubu sahne aldı. Farklı yaş gruplarındaki öğrencilerle buluşan konserler, Alaplı’da gençler için önemli bir ilham kaynağı olurken, proje toplamda 5 binden fazla kişiye ulaştı.
Projenin koordinatörlüğünü Emrecan Kaçmaz, danışmanlığını ise BEÜ Alaplı MYO Öğretim Görevlisi Dr. Kemal Aydın üstlendi. Başarıyla tamamlanan proje sonunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan başarı sertifikaları, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Zonguldak İl Müdürü Halil Hacı tarafından öğrencilere takdim edildi.
BEÜ Alaplı MYO Müzik ve Sanat Topluluğu Başkanı ve Temsilcisi Emrecan Kaçmaz, başarı sertifikasını okul ve topluluk adına teslim aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin