Reklam
Reklam
33333333333
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
24 Şubat, 2025 13:55 tarihinde yayınlandı
0

Vali Mustafa Yavuz, Gönüllü Gençlerle Buluştu

Vali Mustafa Yavuz, gençlerle bir araya gelerek onların fikir ve projelerini dinledi.

Gençlerin ülkenin geleceğini şekillendiren en önemli değerler olduğunu vurgulayan Yavuz, bu tür buluşmaların gençlerin kendilerini ifade etmelerine ve sorumluluk almalarına katkı sağlayacağını belirtti.

Gençlerle yapılan görüşmelerin, ortaya koydukları fikir ve çözüm önerilerinin kendileri için önemli bir yol haritası olduğunu ifade eden Vali Yavuz, “Gençlerimiz, ülkemizin geleceğini inşa edecek en önemli değerlerimizdir. Onların fikirleri, çözüm önerileri ve projeleri bizim için çok kıymetli. Bu tür bir araya gelmeler, gençlerimizin kendilerini ifade etmelerine ve sorumluluk almalarına vesile olacaktır” dedi.

Vali Yavuz, bundan sonra da belirli aralıklarla gençlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, tüm katılımcı gençlere teşekkür etti. Bu tür buluşmaların gençlerin gelişimine ve toplumsal katkılarına katkı sağlamak amacıyla sürdürüleceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin