Reklam
Reklam
vali meftun dalli cocuklarimizi kotu aliskanliklardan uzak tutmak hepimizin ortak gorevidir zCY6fS29
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Aralık, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Vali Meftun Dallı: “Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hepimizin ortak görevidir”

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde, “En Yeterli Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde düzenlenen farkındalık toplantısında konuşan Vali Meftun Kısımlı, “Çocuklarımızı hakikat yetiştirmek, onları dijital bağımlılıktan ve makus alışkanlıklardan uzak tutmak hepimizin ortak görevidir” dedi.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde “En Uygun Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde farkındalık semineri düzenlendi. Seminere Kastamonu Valisi Meftun Kısımlı, Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Kaymakam Refika Ahmet Tayip Korkmaz, Belediye Lider Yardımcısı Hasan Baştaş, Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Zafer Özden, Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay, ilçe protokol üyeleri katıldı.

Seminerde, Kastamonu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü işçisi tarafından, uyuşturucuyla gayrette ailelerin değeri ve farkındalık oluşturma ile ilgili bilgiler verildi. Daha sonra Taşköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gençlerin spora yönlendirilmesi ve sporun hayatlarına sağlayacağı yararlar anlatıldı. Ayrıyeten Yeşilay tarafından bağımlılıkla uğraşta bilinçlendirme eğitimleri de gerçekleştirildi.

Seminerde konuşan Kastamonu Valisi Meftun Kollu, bağımlılıkla çabanın toplumun her bölümünü ilgilendiren değerli bir sorumluluk olduğunu belirterek, “Bağımlılıkla uğraşın en kritik evresi öncesidir. Ailelerin farkındalığı, çocuklarımızı müdafaada en büyük etkendir. Devlet olarak bu çabada bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızı gerçek yetiştirmek, onları dijital bağımlılıktan ve berbat alışkanlıklardan uzak tutmak hepimizin ortak vazifesidir. Ayrıyeten spor, gençlerin hayatına yapabileceğimiz en hoş katkılardan biridir” dedi. Vali Kollu, bağımlılıkla uğraş çalışmalarına takviye veren tüm kurumlara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin