Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Vilayet Jandarma Komutanlığı Toplumsal Tesisleri’nde jandarma işçisiyle iftarda bir ortaya geldi.
Vali Hacıbektaşoğlu’na eşi Güney Hacıbektaşoğlu da eşlik etti. Misyonlarını mesai mefhumu gözetmeksizin sürdüren jandarma işçisiyle sohbet eden Hacıbektaşoğlu, Ramazan ayında da gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti.
Jandarma teşkilatının kamu sisteminin sağlanmasındaki kritik rolüne vurgu yapan Vali Hacıbektaşoğlu, tüm çalışana vazifelerinde muvaffakiyetler diledi.


Vali Hacıbektaşoğlu, jandarma personeliyle iftar programında buluştu
Kuzyaka’da “Kartopu Yem Karpuzu” denemesi
Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’nun Kuzyaka Köyü’nde açıkta sebze yetiştiriciliği yapan üreticileri ziyaret etti.
Ziyarete İl Müdürü Yasin Önder, Şube Müdürü Hüseyin Emre Erol ve teknik personel katıldı. Heyet, “Hasbahçem” işletmesinde üretim yapan Nihat Gökçe ve ailesiyle bir araya geldi.
Ziyaret kapsamında üreticiye bitkisel üretim ve bitki sağlığı konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Tarımsal verimliliğin artırılması ve sağlıklı üretim süreçleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.
İLDE İLK KEZ DENENECEK ÜRÜN: “KARTOPU YEM KARPUZU”
Program kapsamında, Karabük’te ilk kez denenecek olan “Kartopu Yem Karpuzu” yetiştiriciliği için hazırlanan deneme parseli de incelendi.
Ekim öncesi yapılan kontrollerde alanın durumu değerlendirilerek üretim sürecine ilişkin teknik gözlemler paylaşıldı.
“BEREKETLİ SEZON” TEMENNİSİ
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki üreticilere başarılar dileyerek, tarımsal üretimde çeşitliliğin artırılmasının önemine dikkat çekti.
Müdürlükten yapılan değerlendirmede, tüm üreticilere bereketli ve verimli bir sezon temennisinde bulunuldu.

