Vali Gürel'den Türkiye Şampiyonu Kızlara Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Haziran, 2022 15:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel’den Türkiye Şampiyonu Kızlara Ziyaret

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Proje Destek Sistemi (PRODES) kapsamında hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan kaynak ile onaylanan “Güçlü Kızlar Güçlü Türkiye” projesi kapmasında kurulan ve Mardin’de düzenlenen Okul Sporları, Yıldızlar Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek namağlup Türkiye Şampiyonu olan Karabük Yenişehir Atatürk Ortaokulu Futsal Takımını okullarında ziyaret ederek tebrik etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci’nin yer aldığı ziyarette Karabük’e büyük bir gurur yaşatan ve Türkiye Şampiyonu olan Kız futbolcuları tek tek tebrik eden Vali Fuat Gürel, “Sizler Türkiye Şampiyonasında gösterdiğiniz üstün başarılar ve elde edilen Türkiye Şampiyonluğu ile hem ilimizi hem de bizleri gururlandırdınız. Bu başarınızda emeği bulunan başta okul müdürümüz olmak üzere takımda üstün başarı gösteren futbolcu kızlarımızı ve futbol takımını çalıştıran hocamızı ve kızlarımızın ailelerini tebrik ediyorum, başarılarınız daim olsun.” ifadelerini kullandı.

Vali Fuat Gürel tarafından özel olarak hazırlatılan ve üzerinde  kazandıkları kupa ile verdikleri şampiyonluk pozunun yer aldığı yaş pastayı sporcu kızlarla birlikte kesen Vali Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel ile beraberindeki kurum müdürleri  tarafından şampiyonlara çeşitli hediyeler verildi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin