Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2022 13:23 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Okul İnşaatlarında İnceleme

Vali Fuat Gürel, Safranbolu’daki  Okul inşaatlarında incelemelerde bulundu. Vali Fuat Gürel, Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programında yer alan ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi yapılarak müteahhit firmaya yer tesliminin ardından çalışmalara başlanan 8 Derslikli Yazıköy İlkokulu ile 12 Derslikli Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Yazıköy Muhtarı Mehmet Büyüközdemir ve yüklenici firma yetkilileri ile okul inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Fuat Gürel, okullardaki çalışmaların 2022-2023 Eğitim Öğretim başlamadan tamamlanarak öğrencilerin yeni eğitim yılına yeni binalarında girmeleri için gerekli planlamaların yapılması talimatı verdi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada cati yangini evlerindeki cifti vatandaslar kurtardi CMz5x3Wm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.

Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin