Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Kasım, 2021 10:24 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den MÜSİAD’a ‘Teşekkür Belgesi’

Karabük Valisi Fuat Gürel, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Cengiz Ünal ve yeni yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Gürel, geçtiğimiz Ağustos ayında Batı Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel afetinden etkilenen Şenpazar ilçesindeki köprünün korkuluklarının yapımını sağlayan ve afetten zarar görenlere yardım eden MÜSİAD Yönetim Kuruluna vermiş oldukları destekten dolayı “Teşekkür Belgesi” takdim etti.
MÜSİAD çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ünal, “Batı Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel afeti hepimizi derinden üzdü, bizlerde her zaman olduğu gibi Kastamonu-Şenpazar ilçesinde devletimizin ve milletimizin yanında olduk” diyerek nazik ziyareti ve güzel dilekleri için Vali Fuat Gürel’e teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin