Karabük Valisi Fuat Gürel, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Cengiz Ünal ve yeni yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Gürel, geçtiğimiz Ağustos ayında Batı Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel afetinden etkilenen Şenpazar ilçesindeki köprünün korkuluklarının yapımını sağlayan ve afetten zarar görenlere yardım eden MÜSİAD Yönetim Kuruluna vermiş oldukları destekten dolayı “Teşekkür Belgesi” takdim etti.
MÜSİAD çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ünal, “Batı Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel afeti hepimizi derinden üzdü, bizlerde her zaman olduğu gibi Kastamonu-Şenpazar ilçesinde devletimizin ve milletimizin yanında olduk” diyerek nazik ziyareti ve güzel dilekleri için Vali Fuat Gürel’e teşekkür etti.


99
Vali Gürel’den MÜSİAD’a ‘Teşekkür Belgesi’
94
Yanlış okula giden adayı jandarma sınava yetiştirdi
Samsun’un Havza ilçesinde sınav merkezini karıştıran üniversite adayı, jandarma ekiplerinin yardımıyla sınava yetişti.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün saat 10.15’te başladı. Samsun’un Havza ilçesinde sınava gireceği okulu karıştıran bir aday, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından sınava zamanında yetiştirildi. Jandarma ekipleri, öğrenciyi resmi araçla alarak sınava gireceği okula götürdü.


