Karabük Valisi Fuat Gürel, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Cengiz Ünal ve yeni yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Gürel, geçtiğimiz Ağustos ayında Batı Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel afetinden etkilenen Şenpazar ilçesindeki köprünün korkuluklarının yapımını sağlayan ve afetten zarar görenlere yardım eden MÜSİAD Yönetim Kuruluna vermiş oldukları destekten dolayı “Teşekkür Belgesi” takdim etti.
MÜSİAD çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ünal, “Batı Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel afeti hepimizi derinden üzdü, bizlerde her zaman olduğu gibi Kastamonu-Şenpazar ilçesinde devletimizin ve milletimizin yanında olduk” diyerek nazik ziyareti ve güzel dilekleri için Vali Fuat Gürel’e teşekkür etti.


99
Vali Gürel’den MÜSİAD’a ‘Teşekkür Belgesi’
330
Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı
Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.


