Reklam
Reklam

Vali Gürel’den Mesleki Eğitim Merkezine ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Kasım, 2021 10:07 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel Karabük Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve Şube Müdürü Mehmet Özdemir’in eşlik ettiği ziyarette, Okul Müdürü Ahmet Çelebi’den bilgiler alan Vali Fuat Gürel okul binasını gezerek öğrencilerle birebir ilgilendi

Mesleği olan kişilerin ülkemizin en önemli ekonomik değeri olduğunu ifade eden Vali Fuat Gürel Mesleki Eğitim Merkezinde çeşitli alanlarda çıraklık kalfalık ve ustalık eğitimi görerek belge alan gençlerin bir meslek öğrenerek ve kendilerine bir iş kapısı ve gelecek elde etmenin yanısıra ülkemizin ekonomisine gelişimine de katkı sağladıkları ve en önemlisi böylelikle ülkemizin üretim gücünün arttığını söyledi.

Vali Gürel; “Gençlerimiz eğitim aldıkları meslek noktasında sürekli olarak kendilerini geliştirebilir ve süreç sonunda kendi iş yerlerini açarak üretime katkı sunabilir. Okulumuzda başta sanayii olmak üzere diğer iş ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu alanlarda önemli eğitimler veriliyor. Ayrıca burada aldıkları eğitimle kendine güvenen, bilgili, donanımlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlanıyor. Günümüz teknolojisine ayak uyduracak, ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazandırarak onları hayata hazırlamak asıl amaçlarımızdan biri.” şeklinde konuştu.
Merkezde görevli idareci, öğretmen ve usta öğreticilerle de bir araya gelerek onlarla sohbet eden Vali Gürel’in kurum ziyareti çeşitli meslek dallarında uygulama eğitimlerinin verildiği saç kesim atölyesi, moda tasarım atölyesi ve yenilenebilir enerji kaynakları laboratuarında incelemelerde bulunması ile ziyaret sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin