Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Kasım, 2021 10:07 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Mesleki Eğitim Merkezine ziyaret

Vali Fuat Gürel Karabük Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve Şube Müdürü Mehmet Özdemir’in eşlik ettiği ziyarette, Okul Müdürü Ahmet Çelebi’den bilgiler alan Vali Fuat Gürel okul binasını gezerek öğrencilerle birebir ilgilendi

Mesleği olan kişilerin ülkemizin en önemli ekonomik değeri olduğunu ifade eden Vali Fuat Gürel Mesleki Eğitim Merkezinde çeşitli alanlarda çıraklık kalfalık ve ustalık eğitimi görerek belge alan gençlerin bir meslek öğrenerek ve kendilerine bir iş kapısı ve gelecek elde etmenin yanısıra ülkemizin ekonomisine gelişimine de katkı sağladıkları ve en önemlisi böylelikle ülkemizin üretim gücünün arttığını söyledi.

Vali Gürel; “Gençlerimiz eğitim aldıkları meslek noktasında sürekli olarak kendilerini geliştirebilir ve süreç sonunda kendi iş yerlerini açarak üretime katkı sunabilir. Okulumuzda başta sanayii olmak üzere diğer iş ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu alanlarda önemli eğitimler veriliyor. Ayrıca burada aldıkları eğitimle kendine güvenen, bilgili, donanımlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlanıyor. Günümüz teknolojisine ayak uyduracak, ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazandırarak onları hayata hazırlamak asıl amaçlarımızdan biri.” şeklinde konuştu.
Merkezde görevli idareci, öğretmen ve usta öğreticilerle de bir araya gelerek onlarla sohbet eden Vali Gürel’in kurum ziyareti çeşitli meslek dallarında uygulama eğitimlerinin verildiği saç kesim atölyesi, moda tasarım atölyesi ve yenilenebilir enerji kaynakları laboratuarında incelemelerde bulunması ile ziyaret sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin