Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ekim, 2021 07:36 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Küçük Sanayi Sitesine ziyaret

Vali Fuat Gürel, Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Murat İnan, KOSGEB Karabük Müdürü Serhat Saygın, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ile birlikte Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığını ziyaret ederek İkinci Başkan Yaşar Gürleyik ve Yönetim Kurulu üyesi Nurettin Acar’dan Sanayi sitesi hakkında bilgiler aldı.

Sanayi sitesinde yer alan işletmeler ve faaliyet alanları hakkında bilgiler veren İkinci Başkan Yaşar Gürleyik, Sanayi sitesi içerisinde 340 adet dükkanın bulunduğunu ve bugün itibariyle dükkanların Yüzde Yüz dolu olduğunu söyledi. Sanayi sitesindeki çöpleri kendi araç ve personelleri ile topladıklarını ifade Gürleyik, nazik ziyareti için Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 06 06 at 13.46.15
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Haziran, 2026 13:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Köse’den Karabük’ün il oluşunun 31. yılı mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük’ün il statüsü kazanmasının 31. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Köse, yayımladığı yazılı mesajda, Karabük’ün Türkiye’nin sanayileşme hamlesindeki tarihi rolüne ve taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Karabük’ü “Emeğin ve Alın Terinin Başkenti” olarak nitelendiren Köse, kentin il oluşunun 31. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

Köse, mesajında şunları kaydetti:

“Karabük, Türkiye’nin ağır sanayi hamlesine öncülük eden Demir Çelik Fabrikaları ile ülkemizin kalkınmasında tarihi bir rol oynamış; etrafında şekillenen yaşamla modern bir Cumhuriyet kentine dönüşmüştür. Bizler de Dünya Miras Kenti Safranbolu olarak, bu büyük ailenin en kıymetli parçalarından biri olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Sanayinin gücü ile tarihin ve kültürün zarafetini harmanlayan bu eşsiz coğrafya, dün olduğu gibi bugün de ülkemize değer katmaya devam etmektedir.”

Cumhuriyet kenti Karabük’ü daha aydınlık yarınlara taşımanın ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizen Köse, kentin gelişimine emek veren ve değer katan tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin