Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ekim, 2021 07:36 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Küçük Sanayi Sitesine ziyaret

Vali Fuat Gürel, Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Murat İnan, KOSGEB Karabük Müdürü Serhat Saygın, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ile birlikte Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığını ziyaret ederek İkinci Başkan Yaşar Gürleyik ve Yönetim Kurulu üyesi Nurettin Acar’dan Sanayi sitesi hakkında bilgiler aldı.

Sanayi sitesinde yer alan işletmeler ve faaliyet alanları hakkında bilgiler veren İkinci Başkan Yaşar Gürleyik, Sanayi sitesi içerisinde 340 adet dükkanın bulunduğunu ve bugün itibariyle dükkanların Yüzde Yüz dolu olduğunu söyledi. Sanayi sitesindeki çöpleri kendi araç ve personelleri ile topladıklarını ifade Gürleyik, nazik ziyareti için Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin