Karabük Postası tarafından
24 Şubat, 2023 15:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Gürel’den Işık Çelik ve Yalçınçelik’e Teşekkür Ziyareti

Karabük Valisi Fuat Gürel, Işık Çelik A.Ş. ve Yalçınçelik A.Ş.'yi ziyaret ederek, afedzede vatandaşlara vermiş oldukları destekten dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti. Vali Fuat Gürel, 6 Şubat'ta meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan İlçeleri olan ve 11 ilimizin etkilendiği depremler sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların ortadan kaldırılması ve afetzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik desteklerde bulunarak örnek davranış ortaya koyan Işık Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan ile Yalçınçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Eski Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın'ı ziyaret ederek, "Teşekkür Belgesi" takdim etti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde afet bölgesine kurulması planlanan Karabük Mahallesi Geçici Yaşam Evleri Sitesi hakkında Pehlivan Baylan ve Durmuş Yalçın ile bilgi paylaşımında bulunan Vali Fuat Gürel, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de katkı ve desteklerini beklediklerini ifade ederek, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulundu. (Nurettin Acar) blank  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin