Reklam
Reklam

Vali Gürel’den İl Sağlık Müdürlüğüne  ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2021 11:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı’dan, pandemi sürecinde uygulanan aşılama süreci, vaka bilgileri, okullardaki aşılama faaliyetleri ve son durum ile hastanelerdeki doluluk oranları hakkında bilgiler aldı.

Kentte yürütülen sağlık çalışmaları hakkında gerçekleştirilen istişarelerde Vali Gürel’e, geçtiğimiz gün ziyaret edilerek Karabük için talepler iletilen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya aktarılan bilgilerde aktarıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük Özel İdare personeline yangın, deprem tatbikatı

23
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 12:32 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi Merkez Hizmet Binası ile Hamzalar Ek Hizmet Binası’nda, “İşyerlerinde Acil Durumlar Hakkındaki Yönetmelik” kapsamında yangın, deprem ve tahliye eğitimi ile uygulamalı tatbikat gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi ile Karabük AFAD Müdürlüğü personelleri tarafından verilen eğitimlerde, çalışanlara yangın söndürme teknikleri, afet anında alınması gereken önlemler, ilk müdahale yöntemleri ve acil durumlarda bina tahliye süreçleri hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Eğitim programı kapsamında personelin olası afet ve acil durumlara karşı bilinç düzeyinin artırılması hedeflenirken, uygulamalı bölümde ise senaryo gereği tahliye prosedürleri canlandırıldı. Gerçekleştirilen tatbikatta, çalışanların acil durumlarda izlemesi gereken yollar ve toplanma alanlarına güvenli şekilde ulaşmaları uygulamalı olarak gösterildi.

Yetkililer, çalışanların can güvenliğinin sağlanması ve afetlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla benzer eğitim ve tatbikatların belirli aralıklarla sürdürüleceğini belirtti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin