Reklam
Reklam

Vali Gürel’den Hatipoğlu Göletinde inceleme

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2019 14:09 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel, Devlet Su İşleri (DSİ)  23. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan Ovacık-Hatipoğlu Sulama Göletinde incelemelerde bulundu.

Sabah saatlerinde Ovacık ilçesine giden Vali Gürel, Pelitçik Köyü sınırlarında bulunan Hatipoğlu Göletinde yaptığı incelemelerde Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Kuraş, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, kurum müdürleri, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Ovacık İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Tam ve Halil Aydın, köy muhtarları ve vatandaşlar eşlik etti.

DSİ 234. Şube Müdürü Yasin Devrim’den 6330 dekar alanın sulanabilir arazi niteliğine kavuşturan Hatipoğlu Göleti hakkında bilgiler alan Vali Gürel gölet alanında incelemelerde bulundu. İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ün yaptığı dua ile sulama suyu açılışını yapan Vali Gürel, sulama suyundan faydalanacak köylerin bol, bereketli mahsüller yetiştirmesini ve hayırlara vesile olmasını temenni ederek sulama suyu vanasını açtı.

Yol asfaltma çalışmalarında kullanılmak üzere Pelitçik Köyünde konuşlandırılan taş kırma makinesi (Konkasör) çalışmaları hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgiler alan Vali Gürel Hatipoğlu Göletine gerçekleştirdiği inceleme gezisini tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Rektör Özölçer Dünya Şampiyonu Basancı’yı kabul etti

rektor ozolcer dunya sampiyonu basanciyi kabul etti tLIZQiZc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, FISU Dünya Üniversiteler Combat Sporları Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan millî sporcu ve BEUN Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Sude Nur Basancı’yı kabul etti.

8-13 Haziran 2026 tarihleri arasında dünyanın farklı ülkelerinden başarılı sporcuların mücadele ettiği organizasyonda Muaythai branşında ringe çıkan millî sporcu Sude Nur Basancı, şampiyonluk yolunda güçlü rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Uluslararası arenada elde ettiği tarihi başarının ardından Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, dünya şampiyonu Sude Nur Basancı ile başarı yolculuğu ve şampiyona süreci hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, göstermiş olduğu üstün performans ve kazandığı dünya şampiyonluğu dolayısıyla Basancı’yı tebrik ederek teşekkür belgesi ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin kuruluş yılı olan 1924’ü ve kuruluş adı Maden Mühendislik Mektebini simgeleyen özel plaketi de başarılı sporcuya hediye etti.

Rektör Özölçer’den Dünya Şampiyonuna tebrik ve plaket

Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ziyaret kapsamında yaptığı konuşmada şu ifadeleri dile getirdi:

“Üniversitemizin ve ülkemizin adını uluslararası alanda gururla duyuran sevgili öğrencimiz Sude Nur Basancı’yı yürekten kutluyorum. Dünya şampiyonluğu gibi son derece önemli bir başarıya ulaşmak büyük emek, disiplin ve kararlılık gerektirir. Sude Nur’un daha önce de elde ettiği dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarındaki dereceler; azmin, inancın ve sistemli çalışmanın da en güzel örneklerinden biridir.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sportif, kültürel ve sosyal alanlarda da en iyi şekilde yetişmelerini önemsiyoruz. Sude Nur Basancı, kazandığı altın madalya ile hem ülkemize hem de üniversitemize yeniden büyük bir sevinç yaşatmıştır. Sevgili öğrencimizi, değerli antrenörlerini, Spor Bilimleri Fakültemizin kıymetli akademisyenlerini ve bu başarıda emeği bulunan herkesi gönülden tebrik ediyor; değerli öğrencimize spor kariyerinde ve yükseköğrenim hayatında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin