Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Eylül, 2021 08:59 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Hadrianapoliste inceleme

Vali Fuat Gürel, İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Eskipazar Hadrianoupolis Antik Kentinden devam eden çalışmaların hızlandırılması amacıyla düzenlenen programlara katılan kursiyerlerle bir araya gelerek antik kentte devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İŞKUR İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kursa katılan kursiyerlerin arama çalışma faaliyetlerinde fiili olarak kurs gördüklerini ifade eden İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 7 kişilik Toplum Yararına Programı kapsamında 3 kişinin Hadrianoupolis Antik Kentine görevlendirdiklerini, özel sektör firmalarından Kaya İnşaat firmasının da İş Başı Eğitim Programı kapsamında 4 kişiyi çalıştırdığını, İŞKUR olarak üç farklı programda 20 kişinin Hadrianoupolis Antik Kentinde çalıştığını söyledi.

Hadrianoupolis Antik Kentinde kazı çalışmaları esnasında ortaya çıkarılan tarihi eserleri inceleyerek Hadrianoupolis kazıları bilimsel danışmanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Çelikbaş’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, kazı ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Fuat Gürel’in Hadrianoupolis Antik Kentinde yaptığı incelemelerde Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, İl Genel Meclis üyüleri Sunay Yaka ve Sırrı Şen ile ilçe protokolü eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kamyon ve otomobile carpan arac takla atti 2 yarali jTzHZg2d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin