Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Eylül, 2021 08:59 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Hadrianapoliste inceleme

Vali Fuat Gürel, İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Eskipazar Hadrianoupolis Antik Kentinden devam eden çalışmaların hızlandırılması amacıyla düzenlenen programlara katılan kursiyerlerle bir araya gelerek antik kentte devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İŞKUR İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kursa katılan kursiyerlerin arama çalışma faaliyetlerinde fiili olarak kurs gördüklerini ifade eden İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 7 kişilik Toplum Yararına Programı kapsamında 3 kişinin Hadrianoupolis Antik Kentine görevlendirdiklerini, özel sektör firmalarından Kaya İnşaat firmasının da İş Başı Eğitim Programı kapsamında 4 kişiyi çalıştırdığını, İŞKUR olarak üç farklı programda 20 kişinin Hadrianoupolis Antik Kentinde çalıştığını söyledi.

Hadrianoupolis Antik Kentinde kazı çalışmaları esnasında ortaya çıkarılan tarihi eserleri inceleyerek Hadrianoupolis kazıları bilimsel danışmanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Çelikbaş’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, kazı ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Fuat Gürel’in Hadrianoupolis Antik Kentinde yaptığı incelemelerde Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, İl Genel Meclis üyüleri Sunay Yaka ve Sırrı Şen ile ilçe protokolü eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin