Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Ekim, 2021 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Gazetemize Kutlama Mesajı

Karabük Valisi Fuat Gürel, Gazetemizin 66.  Yayın Yılını kutlayarak, “Karabük Postası Gazetesinin 66 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır” dedi.

Vali Fuat Gürel Gazetemizin 66. Yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli örgütlerdir.

Bu çerçevede; Karabük’te gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Karabük Postası gazetesinin 66 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Karabük Basınının gerek kamuoyunu bilgilendirmede, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.

Bu vesileyle Karabük’ün yayın hayatına devam eden en eski gazetesinin 66. Kuruluş yıldönümünü kutlar; halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması işlevinin yıllarca sürmesi temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak valiligi duyurdu lgs oncesi nufus mudurlukleri acik olacak xdtczNx2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Valiliği duyurdu: LGS öncesi Nüfus Müdürlükleri açık olacak

Zonguldak Valiliği, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav öncesinde, kimlik işlemleri için Merkez ve tüm ilçe nüfus müdürlüklerinin açık olacağını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, sınava katılacak öğrencilerden T.C. Kimlik Kartını kaybeden veya kimliğini yenilemesi gereken adaylara yardımcı olmak amacıyla nüfus müdürlüklerinde hizmet verileceği belirtildi.

Bu kapsamda Zonguldak Merkez ve tüm ilçe nüfus müdürlükleri, 13 Haziran 2026 Cumartesi günü saat 07.30 ile 12.30 arasında açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin