Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Ekim, 2021 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Gazetemize Kutlama Mesajı

Karabük Valisi Fuat Gürel, Gazetemizin 66.  Yayın Yılını kutlayarak, “Karabük Postası Gazetesinin 66 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır” dedi.

Vali Fuat Gürel Gazetemizin 66. Yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli örgütlerdir.

Bu çerçevede; Karabük’te gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Karabük Postası gazetesinin 66 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Karabük Basınının gerek kamuoyunu bilgilendirmede, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.

Bu vesileyle Karabük’ün yayın hayatına devam eden en eski gazetesinin 66. Kuruluş yıldönümünü kutlar; halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması işlevinin yıllarca sürmesi temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
vs
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Haziran, 2026 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da süne sürvey çalışmaları tamamlandı

Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Süne Mücadelesi Programı kapsamında ilçeye bağlı köylerde süne sürvey çalışmaları tamamlandı.

Teknik personeller tarafından Davutobası, Alören, Değirmencik, Karapınar, Düzce ve Ağaçkese köylerinde gerçekleştirilen arazi incelemelerinde, hububat ekili alanlarda süne yoğunluğu kontrol edildi.

Yapılan sürvey ve değerlendirmeler sonucunda, bölgedeki süne popülasyonunun ekonomik zarar eşiğinin altında olduğu belirlendi. Bu nedenle söz konusu alanlarda kimyasal mücadele yapılmasına gerek olmadığı ifade edildi.

Yetkililer, ürün verim ve kalitesini olumsuz etkileyebilen süne zararlısına karşı çalışmaların belirlenen program doğrultusunda sürdürüleceğini, üreticilerin ise tarım teşkilatlarının bilgilendirmelerini takip etmelerinin önem taşıdığını kaydetti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin