Reklam
Reklam

Vali Gürel’den Gazetemize Kutlama Mesajı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Ekim, 2021 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Fuat Gürel, Gazetemizin 66.  Yayın Yılını kutlayarak, “Karabük Postası Gazetesinin 66 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır” dedi.

Vali Fuat Gürel Gazetemizin 66. Yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli örgütlerdir.

Bu çerçevede; Karabük’te gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Karabük Postası gazetesinin 66 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Karabük Basınının gerek kamuoyunu bilgilendirmede, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.

Bu vesileyle Karabük’ün yayın hayatına devam eden en eski gazetesinin 66. Kuruluş yıldönümünü kutlar; halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması işlevinin yıllarca sürmesi temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin