Reklam
Reklam

Vali Gürel’den  Bağlar Gazoz Fabrikasına Ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mart, 2022 13:35 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel, Safranbolu’da faaliyet gösteren Bağlar Gazoz Fabrikasını ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz ve ilçe müdürleri ile birlikte dezenfekte, dolum ve paketleme tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Fuat Gürel ürün çeşitliliği ve pazarlaması hakkında firma yetkilisi Rıfat Aynacı’dan bilgiler aldı.

Safranbolu ilçesi ile özdeşleşen gazoz imalatını gerçekleştirdiklerini ifade eden Aynacı, ürünlerinin yerel bazda herkes tarafından bilindiğini, amaçlarının ulusal düzeyde bu bilinirliğe ulaşmak olduğunu kaydederek nazik ziyareti için Vali Fuat Gürel ve beraberindeki protokol üyelerine teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin