Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2022 11:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Gürel’den Anlamlı Ziyaret

Vali Fuat Gürel, Dünya Kadınlar günü  münasebetiyle evlatlarına kol kanat geren ve onlara iyi bir gelecek hazırlamak için çabalayan fedakar iki emektar annemizi evlerinde ziyaret etti. Fedakar annelere çiçek takdim ederek “8 Mart Dünya Kadınlar” günlerini kutlayan Vali Fuat Gürel, aile bireyleriyle bir süre sohbet etti. Ailelerin öğrenci çocukları ile yakından ilgilenen Vali Gürel, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden aileler böylesine özel bir günde kendilerini ziyaret eden Vali Fuat Gürel ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz’a teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Köy muhtarı kazara meslektaşını vurdu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancayla ateş eden köy muhtarı, kazara yanında bulunan meslektaşını vurdu.
Olay, Kastamonu’nun Daday ilçesi Çavuşlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köy muhtarı H.Ç. (49), kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancasıyla yere ateş etti. H.Ç.’nin tabancasından çıkan kurşun, yanında bulunan bulanan Karabük’ün Eflani ilçesi Osmanlar köyü muhtarı Mehmet Ulukaya’ya (46) isabet etti. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan Mehmet Ulukaya Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ulukaya’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Jandarma takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin