Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2022 13:50 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Aile Ziyaretleri

Vali Fuat Gürel, günlük programının yanı sıra her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği aile ziyaretleri kapsamında iki ailenin  misafiri oldu.

Aile bireyleriyle bir süre hasbıhal eden Vali Gürel, her kesimden vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade ederek, “Devlet olarak yalnızca bugün değil, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Her türlü sıkıntınızda kapımız sizlere açık.” diye konuştu.

Ailelerin minik fertleri ile yakından ilgilenerek gelecek hedefleri üzerine sohbet eden Vali Gürel, çeşitli hediyeler vererek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz’ın eşlik ettiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler kendilerini evlerinde ziyaret etme nezaketi gösteren Vali Fuat Gürel’e teşekkür ettiler. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin