Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2022 13:50 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Aile Ziyaretleri

Vali Fuat Gürel, günlük programının yanı sıra her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği aile ziyaretleri kapsamında iki ailenin  misafiri oldu.

Aile bireyleriyle bir süre hasbıhal eden Vali Gürel, her kesimden vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade ederek, “Devlet olarak yalnızca bugün değil, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Her türlü sıkıntınızda kapımız sizlere açık.” diye konuştu.

Ailelerin minik fertleri ile yakından ilgilenerek gelecek hedefleri üzerine sohbet eden Vali Gürel, çeşitli hediyeler vererek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz’ın eşlik ettiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler kendilerini evlerinde ziyaret etme nezaketi gösteren Vali Fuat Gürel’e teşekkür ettiler. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
5a625a42 9078 469d 8831 c93ec3b41f0c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Haziran, 2026 09:53 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
1

CHP’li Erten’in cansız bedenine ulaşıldı

Dün Yenice yolundan dönerken mola verdikleri sırada çaya düşerek kaybolan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Karabük-Zonguldak kara yolunun Yeşilköy mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yenice’den Karabük yönüne gitmekte olan ve içinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten suya yuvarlandı. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal drone ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Sabahın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı.

Çaya düşen 72 yaşındaki Mustafa Erten, yaklaşık 11 saat sonra baraj kapağında ölü olarak bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin