Vali Fuat Gürel, Yenice ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek istek, şikayet ve önerilerini dinledi.
Vali Gürel başkanlığında gerçekleşen toplantıda, yatırımcı kurum müdürleri tarafından Yenice ilçesinde ve köylerinde yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Mahalle ve köy muhtarları kurum müdürlerinin kurumları ilgilendiren konularda söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler.
Vali Fuat Gürel muhtarların sorun, talep ve isteklerini dinleyerek, ilgili kurumlar tarafından taleplerin ivedilikle değerlendirilmesi talimatını verdi.
İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Kahraman tarafından Muhtar Bilgi Sistemi ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı’nın ildeki aşılama sayıları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıya Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, kurum müdürleri, ilçe protokolü ile ilçe mahalle ve köy muhtarları katıldı.


Vali Gürel Yenice’de Muhtarlarla ile bir araya geldi
Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


