karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
16 Ekim, 2020 11:42 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Vali Gürel, Yenice’de incelemelerde bulundu

Karabük Valisi Fuat Gürel, il protokolü ile birlikte korona virüs denetimleri için gittiği Yenice ilçesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Vali Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve kurum müdürleri ile birlikte Yenice İlçesine Kaymakam olarak atanan Yasin Erdem'i makamında ziyaret etti. Vali Gürel, Kaymakam Yasin Erdem'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi. “YENİCE İLÇE HIFZISIHHA KURULU TOPLANTISI” Yenice İlçe Hıfzısıhha Kurulu Toplantısı, denetimler için ilçede bulunan Vali Gürel başkanlığında yapıldı. Yenice Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan Yenice İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısına; Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile İl ve İlçe protokolü katıldı. Toplantıda İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı tarafından salgın sürecine ilişkin güncel bilgilendirmeler yapıldı. “VALİ GÜREL, YENİCE EVİ İLE DOĞA VE HAYVAN MÜZESİ’Nİ GEZDİ” Vali Fuat Gürel, Yenice Şeker Kanyonunda bulunan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan sağlanan kaynak ile Yenice Kaymakamlığı tarafından restorasyon çalışmaları yapılan Yenice Evi ile Doğa ve Hayvan Müzesinde devam eden çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İncelemelerde Vali Gürel'e, Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz eşlik etti. “ANAOKULU İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU” Vali Fuat Gürel, "Okullardan Yarınlara" Eğitime Destek kampanyası kapsamında hayırsever iş insanı Salih Ören tarafından yaptırılan Yenice Anaokulu inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ww 1
Asuman Doğan tarafından
10 Mart, 2026 13:25 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’e 41 Milyon TL’lik Sosyal Kalkınma Yatırımı

Eğitimden tarıma, yaşlı ve engelli hizmetlerinden kadın istihdamına kadar birçok alanı kapsayan üç proje için imzalar atıldı. Karabük’e toplam 41 milyon TL’lik yatırım yapılacak, projelere yaklaşık 23 milyon TL hibe desteği sağlanacak.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) koordinasyonunda hazırlanan üç önemli proje için imzalar atıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan ve BAKKA tarafından yürütülen 2025 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Karabük’ten sunulan üç projenin tamamı destek almaya hak kazandı.

Projelerin destek sözleşmeleri, Vali Oktay Çağatay başkanlığında düzenlenen törenle imzalandı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa kurum temsilcileri ve proje paydaşları katıldı.

Program kapsamında desteklenen projeler; Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülecek “Eğitim Kenti Karabük’te Nitelikli Mesleki Eğitim Projesi”, Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek “Karabük Aktif Yaşam Merkezi Projesi” ve Karabük Belediyesi tarafından yürütülecek “Katma Değerli Tarım ile Gelişiyoruz Projesi” oldu.

Toplam yatırım değeri 41 milyon TL olan projeler kapsamında yaklaşık 23 milyon TL hibe desteği sağlanacak. Projelerle birlikte Karabük’te mesleki ve teknik eğitim altyapısının güçlendirilmesi, gençlerin istihdam edilebilirliğinin artırılması, yaşlı ve engelli bireylerin sosyal yaşama daha aktif katılımının sağlanması ile katma değerli tarımsal üretimin geliştirilmesi hedefleniyor.

Karabük Valisi Oktay Çağatay törende yaptığı konuşmada, projelerin Karabük’ün sosyal kalkınmasına ve üretim kapasitesinin güçlenmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, projelerin hazırlanmasında emeği geçen kurum ve paydaşlara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin