Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ekim, 2021 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, “Yaşlılarımız Her Zaman Başımızın Tacı”

Vali Fuat Gürel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle asırlık çınarlarımızdan Şerafettin Durdubaş (78) ile Fatma Gürkan’ı (79) evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde asırlık çınarlarımızla sıcak ve samimi sohbetler kuran Vali Gürel hayat hikâyelerini dinleyerek hasbihal etti.

Tecrübe ve düşünceleriyle bizlere yol gösteren yaşlılarımız her zaman başımızın tacı olduğunu ifade eden Vali Fuat Gürel, “Yaşlılarımızı sadece bir günde değil, her zaman hatırlayıp, daima sevgi, saygı ve hürmet göstermek üzerimize bir borçtur. Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Tarihin her döneminde Milletimiz yaşlısına gereken ehemmiyeti vermiştir. Bu gerçek Milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir. Bütün yaşlılarımıza ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyorum.”dedi.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel’e Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile Çocuk Hakları Komitesi üyeleri eşlik etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şerafettin Durdubaş ve Fatma Gürkan nazik ziyaretleri için Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Basliksiz 9 kopya 1

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin