Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ekim, 2021 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, “Yaşlılarımız Her Zaman Başımızın Tacı”

Vali Fuat Gürel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle asırlık çınarlarımızdan Şerafettin Durdubaş (78) ile Fatma Gürkan’ı (79) evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde asırlık çınarlarımızla sıcak ve samimi sohbetler kuran Vali Gürel hayat hikâyelerini dinleyerek hasbihal etti.

Tecrübe ve düşünceleriyle bizlere yol gösteren yaşlılarımız her zaman başımızın tacı olduğunu ifade eden Vali Fuat Gürel, “Yaşlılarımızı sadece bir günde değil, her zaman hatırlayıp, daima sevgi, saygı ve hürmet göstermek üzerimize bir borçtur. Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Tarihin her döneminde Milletimiz yaşlısına gereken ehemmiyeti vermiştir. Bu gerçek Milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir. Bütün yaşlılarımıza ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyorum.”dedi.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel’e Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile Çocuk Hakları Komitesi üyeleri eşlik etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şerafettin Durdubaş ve Fatma Gürkan nazik ziyaretleri için Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Basliksiz 9 kopya 1

Bizi sosyal medyadan takip edin
341
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
15 Mayıs, 2026 13:25 tarihinde yayınlandı
0

Yenice ADEM’de evlilik öncesi eğitim semineri

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Yenice Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.

Seminer kapsamında kursiyerlere; aile içi iletişim, evlilikte sağlık ve aile hukuku konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitimde sağlıklı iletişimin evlilik üzerindeki etkileri, eşler arası anlayış ve empati, evlilik sürecinde fiziksel ve ruhsal sağlığın korunması ile eşlerin hak ve sorumluluklarına ilişkin önemli bilgiler paylaşıldı.

Sosyal Hizmet Personeli Esra Yavuz tarafından verilen eğitimde, katılımcıların soruları da yanıtlandı. Seminerde, evlilik öncesinde bilinçlenmenin sağlıklı aile yapısının oluşmasındaki önemine dikkat çekildi.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, aile yapısının güçlendirilmesi ve evlilik öncesi eğitimlerin yaygınlaştırılması amacıyla benzer çalışmaların il genelinde devam edeceğini bildirdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin