Vali Gürel, “Yaşlılarımız Her Zaman Başımızın Tacı” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ekim, 2021 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel, “Yaşlılarımız Her Zaman Başımızın Tacı”

Vali Fuat Gürel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle asırlık çınarlarımızdan Şerafettin Durdubaş (78) ile Fatma Gürkan’ı (79) evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde asırlık çınarlarımızla sıcak ve samimi sohbetler kuran Vali Gürel hayat hikâyelerini dinleyerek hasbihal etti.

Tecrübe ve düşünceleriyle bizlere yol gösteren yaşlılarımız her zaman başımızın tacı olduğunu ifade eden Vali Fuat Gürel, “Yaşlılarımızı sadece bir günde değil, her zaman hatırlayıp, daima sevgi, saygı ve hürmet göstermek üzerimize bir borçtur. Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Tarihin her döneminde Milletimiz yaşlısına gereken ehemmiyeti vermiştir. Bu gerçek Milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir. Bütün yaşlılarımıza ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyorum.”dedi.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel’e Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile Çocuk Hakları Komitesi üyeleri eşlik etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şerafettin Durdubaş ve Fatma Gürkan nazik ziyaretleri için Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Basliksiz 9 kopya 1

Bizi sosyal medyadan takip edin
gw2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 10:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesini çocuklar yönetti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya bugün birbirinden kıymetli misafirlerini ağırladı. Şehit Metin Arslan İlkokulu öğrencileri Sadık Efe Bal, Elvin Deren Demirsoy, Ece Aslan, ve Ömer Karakavuz ile Atatürk Kamer Kreşi’nden gelen minik öğrencileri belediyede ağırladı. 23 Nisan’ın coşkusu cıvıl cıvıl belediyeyi sararken Başkan Çetinkaya geleceğin büyüklerine başkanlık makamını devretti.

Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük’ün güzel çocuklarını belediyede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi.

Çocuklara duyulan sevginin ve güvenin, yarınlara olan inancın en kıymetli göstergesi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, geleceği emanet edeceğimiz nesiller için çalışmanın en büyük sorumlulukları olduğunu dile getirdi. Ziyaret sırasında makam koltuğunu çocuklara bırakan Çetinkaya, “Bu koltuklar, yarın ülkesine hizmet edecek evlatlarımızın emanetidir” sözleriyle çocuklara duyduğu güveni dile getirdi. Karabük Belediyesi, 23 Nisan’ın ruhuna yakışan sıcak ve samimi anlara ev sahipliği yaptı.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve onların hayallerini dinleyen Başkan Çetinkaya, vatan sevdasının ve çocuklara duyulan sevginin aynı yürekte buluştuğunu belirterek, her hizmetin merkezinde bu anlayışın yer aldığını ifade etti. Miniklerin gözlerindeki umut ve heyecanın, geleceğe dair en güçlü motivasyon olduğunu söyledi.

Karabük Belediyesi KAMER kreşinden gelen çocuklar Başkan Çetinkaya’ya kendi çizdikleri resimleri hediye etti. Çetinkaya miniklerle özel olarak ilgilenirken bütün resimleri tek tek değerlendirdi. Neşeli anlara ev sahipliği yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da çocuklara hediyeler takdim ederek bayramlarını kutladı. Başkan amcaları ile keyifli bir gün geçiren Atatürk KAMER kreş öğrencileri Belediyeden mutlu ayrıldı.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın yanı sıra, Şehit Metin Arslan İlkokulu Müdürü Recep Türkoğlu, Sınıf Öğretmeni Ayşe Ünal, Atatürk KAMER Kreş Öğretmeni Perihan Özbek ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin