Vali Gürel Vatandaşları Dinledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2023 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel Vatandaşları Dinledi

Vali Fuat Gürel Halk Günü Toplantısı ile vatandaşlarımızla bir araya geldi. Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” Toplantısı Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.

Görüşmelere katılan vatandaşlar ile tek tek görüşen Vali Gürel kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için gerekli incelemeler ile kanun ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli çalışmaların yapılması için ilgili kurum ve kuruluş müdürlerine  talimatlar verdi.

yapılan açıklamada; “Her hafta düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantısına iştirak etmek isteyen vatandaşlarımızın Çarşamba günleri saat 09.00’da Valilik Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir” denildi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin