Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ekim, 2021 07:54 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, “Sizler bizlere ve bu şehre emanetsiniz”

Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı olarak hizmet veren İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve  Yemekhane İşletmecisi Ahmet Tam ile birlikte yemek menüsünü inceleyen Vali Gürel, öğrencilerin yediği yemekler ve ücretleri hakkında bilgiler aldı.

Akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yiyen Vali Fuat Gürel, İsmail Necati Efendi Yurdunda bulunan Genç Ofis Salonunda öğrencilerin taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Öğrencilerle tek tek tanışarak geldikleri iller ve okudukları bölümler hakkında bilgiler alan Vali Gürel öğrencilerle hayat tecrübelerini paylaştı.

Cumhuriyet Kenti Karabük’ün sessiz, sakin ve huzurlu bir şehir olduğunu söyleyen Vali Gürel, “Eğitim başarısı ile her sene ilk on içinde yer alan bir şehre geldiniz. Okulunuz bittiğinde Karabük’ün birer turizm elçisi olacağınıza inanıyorum. Sizler bizlere ve bu şehre emanetsiniz, eğitim hayatlarınızda başarılar dilerim.”dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dqdq
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mayıs, 2026 09:56 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay’dan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret

Vali Oktay Çağatay; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanlığı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şubesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Sefer Topçu ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şube Başkanı Yüksel Orak ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Vali Oktay Çağatay, şehit aileleri ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladı.

Gerçekleştirilen görüşmelerde derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Oktay Çağatay, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu ifade ederek, gösterilen fedakarlıkların asla unutulmayacağını belirtti.

Ziyaretlerde ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek, şehitler ve ebediyete irtihal eden gaziler için dua edildi.

Ziyarete; Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de eşlik etti. ValiOktay Çağatay’a teşekkür eden Dernek Başkanları, şehit aileleri ve gazilere gösterilen ilgi ve destekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin