Vali Gürel, “Şehitlerimize Layık Olmaya Gayret Gösterin” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mart, 2022 13:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel, “Şehitlerimize Layık Olmaya Gayret Gösterin”

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz ve eşi Sunel Öner Türköz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Üngören, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve Şehit Ömer Bilal Akpınar’ın anne ve babası Ülker ve İsmail Akpınar ile birlikte Şehit Ömer Bilal Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldiler.

Şehit Ömer Bilal Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaretine öğrenciler tarafından oluşturulan “İyi ki Varsın Eren” ve “Batıl İnançlar” sergisini gezerek başlayan Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri akşam yemeğini yatılı kalan öğrencilerle birlikte yedi.

Yemek sonrası Okul Müdürü Mustafa Pazarlıoğlu’dan bilgiler alarak öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Fuat Gürel, “Sizler modern ve temiz bir binada eğitim alıyorsunuz. Sizlerin gayretleri ve öğretmenlerimizin sizlere vereceği bilgilerle beraber inşallah istediğiniz okulları kazanacaksınız, sizlere başarılar diliyoruz, Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Ancak okulumuzun isminin başındaki Şehit ismini unutmamanızda fayda var, şehitlik mertebesinin ne manaya geldiğini de unutmazsanız iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü Şehitlerimiz hayatlarından, sevdiklerinden vazgeçerek bizlere bu güzel vatanımızı emanet ettiler. Onun için biz elimizden gelen gayreti gösterip onlara layık olmaya çalışalım. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Şehit Ömer Bilal Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Anıl Özcan’ın sazı ile seslendirdiği türküleri dinleyen Vali Gürel ve protokol üyeleri öğrenciyi tebrik ederek eğitim hayatında başarılar dilediler. Öğretmenlerle bir süre hasbilah eden Vali Gürel ve Şehit Ömer Bilal Akpınar’ın özgeçmişinin yer aldığı Şehit Köşesinde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra okuldan ayrıldılar.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
vqvqvqvq
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 13:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bir yanda ziyaret diğer yanda bilgilendirme

Karabük’te faaliyetlerini sürdüren Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve sendika yönetimi, hem işyeri ziyaretlerini hem de toplu sözleşme süreçlerine ilişkin bilgilendirme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Sendika yönetimi, bir yandan yetkili oldukları işyerlerinde devam eden toplu iş sözleşmesi süreçleri hakkında çalışanlara bilgi verirken, diğer yandan da KARDEMİR bünyesinde görev yapan emekçileri çalıştıkları alanlarda ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bir yandan KARDEMİR’de çalışan emekçi kardeşlerimizin sorunlarını dinlerken, diğer yandan Karabük’te yetkili olduğumuz haddehaneleri ziyaret ederek devam eden toplu sözleşme süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin