Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Mart, 2023 16:54 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel Şehitleri Unutmadı

Karabük Valisi Fuat Gürel, şehit ailelerinin evlerine konuk oldu. Vali Gürel, Şehit Polis Memuru Recep Çakıl’ın anne ve babası Şamiye ve Mehmet Çakıl ile Malül Gazi Yüksek Orak ve ailesinin evlerine konuk olarak sorunlarını dinledi.

Safranbolu Kaymakam Vekili Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile İlçe Müftüsü İsmail Temur’un eşlik ettiği ziyarette Şehit Polis Memuru Recep Çakıl ve tüm şehitler başta olmak üzere ebediyete irtihal eden gazilerin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Haziran, 2026 14:28 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’den Karabük’ün geleceğine değerlendirme toplantısı

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclisi üyeleri ile ilçe başkanları bir araya gelerek Karabük’ün geleceğine yönelik önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, kent genelinde devam eden yatırımlar, yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı. Karabük’ün gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi konusunda da istişarelerde bulunuldu.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, ortak akıl ve güçlü istişare anlayışıyla hareket etmeye devam edecekleri vurgulanarak, “Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Karabük’ümüz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

AK Parti teşkilatının, Karabük’ün kalkınması ve yatırımların hız kesmeden devam etmesi adına çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin