Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Kasım, 2021 11:44 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, Safran üreticileri ile kahvaltı bir araya geldi

Karabük Valisi Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu’ya adını veren mucizevi bitki Safranın üretimini yapan üreticilerle İmren Lokum Konakta kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa Vali Fuat Gürel ve Kaymakam Türköz’ün beraberinde, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Aydın, İl Tarım Müdürü Çetin Ayvalık, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Emre, İlçe Orman İşletme Müdürü Sema Altunay, Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı, İş İnsanı Şefik Yılmaz Dizdar ve Safran Üreticileri katılım sağladı.

Kahvaltı programı sonrası Vali Fuat Gürel, üreticilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, safranın ilçede sadece bir tarım ürünü olmadığını, turizmi de canlandırdığını söyledi. Safranın ilçeye adını verdiğine işaret eden Vali  Gürel, safran üretimini her yıl artıracaklarını belirterek,  üreticilere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Program sonunda Safran üretimine yaptıkları önemli katkılardan dolayı Kaymakam Türköz ve Başkan Köse ile birlikte safran üreticilerine de Karabük Valisi Fuat Gürel tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kereste yuklu kamyonet dere yatagina devrildi 1 olu 2 yarali AktLlVwb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kereste yüklü kamyonet dere yatağına devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun’un Terme ilçesinde kereste yüklü kamyonetin yaklaşık 200 metrelik uçurumdan dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Yüksek Yayla Mahallesi Yumru Taş mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aykut K. (33) yönetimindeki 55 K 3209 plakalı kereste yüklü kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak fındık bahçesine girdi. Yaklaşık 200 metrelik uçurumdan yuvarlanan kamyonet, dere yatağında durdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta bulunan Murat Bayraktar’ın (46) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan sürücü Aykut K. ile araçta bulunan Ali Ş. (59), sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Murat Bayraktar’ın cenazesi Terme Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin