Reklam
Reklam

Vali Gürel OSB’de alt yapı çalışmalarını inceledi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ekim, 2021 10:55 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel, Karabük Organize Sanayi Bölgesinde (KARORSAN) Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekleri ile devam eden altyapı (içmesuyu ve kanalizasyon şebekesi yapımı, yol genişletme ve zemin sağlamlaştırma ve parke taşı döşeme işi) çalışmaları ile taş duvar çalışmalarını yerinde inceledi.

KARORSAN Yönetim Kurulu üyeleri Cenk Gedikoğlu, İlhan Özçelik, Yunus Çelik ve KARORSAN Bölge Müdürü Alper Tolga Saka ile birlikte çalışmaları inceleyen Vali Gürel, yüklenici firma yetkilisinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin