Reklam
Reklam

Vali Gürel, millet bahçelerindeki çalışmaları inceledi

Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2023 19:41 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Fuat Gürel, kentte devam eden millet bahçelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.
Vali Gürel, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Öztürk ile birlikte Safranbolu ve Karabük merkezde yapım çalışmaları devam eden millet bahçelerinde incelemelerde bulundu.
Çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Gürel, çalışanlara kolaylıklar diledi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin