Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Ocak, 2023 14:34 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, “Kış Okulu” Kursunu Ziyaret Etti

Vali Fuat Gürel, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinde hayata geçirilen “Kış Okulu” kursunu ziyaret etti.

Matematik ve İngilizce derslerinde Demir Çelik İlkokulunda 4. Sınıf öğrencileri için açılan Kış Okulu kursuna katılan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Fuat Gürel, kış okulları kurslarında görev alan öğretmenlere teşekkür ederek, eğitimlere katılan öğrencilere başarılar diledi.

Öğrenciler bir dersten günlük 2, haftada 10, toplam 20 saatlik programlara katılacak. İki kursa katılan öğrenci, iki haftada toplam 40 saat ders almış olacak. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesil gelecek atolyesinde cocuklara cevre bilinci DBpdPR7L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşil gelecek atölyesinde çocuklara çevre bilinci

Düzce Bilim Merkezi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlediği “Yeşil Gelecek” temalı tuval atölyesinde öğrencilere sanat etkinliği aracılığı ile çevre bilinci aşılandı.

Düzce Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Merkezi, haftalık atölye çalışmalarının yanı sıra önemli gün ve haftalara özel etkinliklerle çocukları bilim, sanat ve farkındalık temalarında bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla “Yeşil Gelecek” temalı tuval atölyesi düzenlendi. Etkinliğe, Düzce Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Merve Altın Akkaya ile Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Ballı katıldı. Atölyede, Metek TOKİ İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinden oluşan 45 öğrenci yer aldı.

Çocuklar, çevrenin korunması, doğa sevgisi ve sürdürülebilir yaşam konularını tuvallere yansıtarak hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşadı. Sanat aracılığıyla çevre farkındalığının artırılmasının amaçlandığı etkinlikte öğrenciler, hayal güçlerini kullanarak renkli çalışmalar ortaya koydu.

Bizi sosyal medyadan takip edin