Vali Gürel Karabük'e Veda Etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Ağustos, 2023 16:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel Karabük’e Veda Etti

Yaklaşık beş yıldır  Karabük Valiliği görevinde bulunan ve Valiler kararnamesi ile Mülkiye Baş Müfettişi olarak Merkez Valiliğinde görevlendirilen Fuat Gürel, onuruna düzenlenen veda yemeği ve uğurlama töreni ile Karabük”ten ayrıldı.

2018 Yılında  göreve başlayan ve Karabük’te en uzun süreli  Valilik görevinde bulunan Fuat Gürel, Karabük’e veda etti.

GÜREL ÇİFTİ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel onuruna veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay, 27. Dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran, Baro Başkanı Emrah Köklü, Karabük Üniversitesi Rektörü Fatih Kırışık, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar, İş İnsanları, Şehit ve Gazi Aileleri, okul müdürleri ile Milli Sporcular ve antrenörleri katıldı.

Konuşmaların ardından il protokol üyeleri, kurum amirleri, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar Vali Gürel’e yeni görevinde başarılar dileyerek, hediyelerini takdim ettiler.

Düzenlenen veda yemeği, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

VALİ GÜREL İLİMİZDEN AYRILDI

2018 Yılında Karabük’te  göreve başlayan Vali Fuat Gürel 5 yıllık görev süresinin ardından 7’den 70’e tüm Karabüklülerin gönlünde hoş bir seda ve güzel anılar bırakarak ilimizden ayrıldı.

Karabük Valiliği bahçesinden dualar ve gözyaşları içinde uğurlandı. (Haber Merkezi)

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat niksar karayolu 13 yildir tamamlanamadi qvCuKa8v
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Niksar Karayolu 13 yıldır tamamlanamadı

Tokat ile Niksar arasında yapılması ve Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlaması hedeflenen karayolu projesi, aradan geçen 13 yıla rağmen tamamlanamadı.

Tokat’ta 2013 yılında Doğuş ve YDA firmaları ortaklığı ile yapımına başlanan ve toplam 49 kilometrelik güzergâhı kapsayan Tokat-Niksar karayolu projesinin, ulaşım süresini önemli ölçüde kısaltması ve bölgedeki turizm ile ticaret faaliyetlerine ivme kazandırması bekleniyordu. Ancak yıllar içinde defalarca ertelenen bitiş tarihi ve tamamlanamayan etaplar, projeyi kronikleşen bir sorun haline getirdi. Aradan geçen sürede 6 vali ve 3 belediye başkanının değişmesine rağmen yolun hâlâ bitirilememesi, kamuoyunda eleştirilere neden oldu. Yolu kullanan sürücüler zorlu kış şartlarında zorlanırken artan ölümlü trafik kazaları da endişeleri artırıyor. Sürücüler, dar ve virajlı kesimlerin yanı sıra tamamlanmamış bölümlerden geçerken zorlanıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte 40 dakika süren mesafenin 25 dakikaya düşmesi planlanırken, yaşanan gecikmeler hem ekonomik hem de sosyal açıdan mağduriyetlere yol açıyor.

Bakan Uraloğlu: “Ödenek desteğiyle kısa zamanda bitirelim istiyoruz”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılında proje alanında incelemelerde bulunarak, “Taş ocaklarından malzeme ocaklarına, çevreyle ilgili hassasiyete kadar bütün problemleri çözdük. Ödenek olarak daha fazla destekleyerek kısa zamanda bitirelim istiyoruz” demişti. Bakan Uraloğlu’nun ziyaretinin üzerinden 633 gün geçmesine rağmen projede tamamlanmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin