Reklam
Reklam

Vali Gürel Karabük’e Veda Etti

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Ağustos, 2023 16:39 tarihinde yayınlandı
0

Yaklaşık beş yıldır  Karabük Valiliği görevinde bulunan ve Valiler kararnamesi ile Mülkiye Baş Müfettişi olarak Merkez Valiliğinde görevlendirilen Fuat Gürel, onuruna düzenlenen veda yemeği ve uğurlama töreni ile Karabük”ten ayrıldı.

2018 Yılında  göreve başlayan ve Karabük’te en uzun süreli  Valilik görevinde bulunan Fuat Gürel, Karabük’e veda etti.

GÜREL ÇİFTİ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel onuruna veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay, 27. Dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran, Baro Başkanı Emrah Köklü, Karabük Üniversitesi Rektörü Fatih Kırışık, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar, İş İnsanları, Şehit ve Gazi Aileleri, okul müdürleri ile Milli Sporcular ve antrenörleri katıldı.

Konuşmaların ardından il protokol üyeleri, kurum amirleri, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar Vali Gürel’e yeni görevinde başarılar dileyerek, hediyelerini takdim ettiler.

Düzenlenen veda yemeği, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

VALİ GÜREL İLİMİZDEN AYRILDI

2018 Yılında Karabük’te  göreve başlayan Vali Fuat Gürel 5 yıllık görev süresinin ardından 7’den 70’e tüm Karabüklülerin gönlünde hoş bir seda ve güzel anılar bırakarak ilimizden ayrıldı.

Karabük Valiliği bahçesinden dualar ve gözyaşları içinde uğurlandı. (Haber Merkezi)

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin