Vali Gürel Karabük'e Veda Etti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Ağustos, 2023 16:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel Karabük’e Veda Etti

Yaklaşık beş yıldır  Karabük Valiliği görevinde bulunan ve Valiler kararnamesi ile Mülkiye Baş Müfettişi olarak Merkez Valiliğinde görevlendirilen Fuat Gürel, onuruna düzenlenen veda yemeği ve uğurlama töreni ile Karabük”ten ayrıldı.

2018 Yılında  göreve başlayan ve Karabük’te en uzun süreli  Valilik görevinde bulunan Fuat Gürel, Karabük’e veda etti.

GÜREL ÇİFTİ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel onuruna veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay, 27. Dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran, Baro Başkanı Emrah Köklü, Karabük Üniversitesi Rektörü Fatih Kırışık, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar, İş İnsanları, Şehit ve Gazi Aileleri, okul müdürleri ile Milli Sporcular ve antrenörleri katıldı.

Konuşmaların ardından il protokol üyeleri, kurum amirleri, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar Vali Gürel’e yeni görevinde başarılar dileyerek, hediyelerini takdim ettiler.

Düzenlenen veda yemeği, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

VALİ GÜREL İLİMİZDEN AYRILDI

2018 Yılında Karabük’te  göreve başlayan Vali Fuat Gürel 5 yıllık görev süresinin ardından 7’den 70’e tüm Karabüklülerin gönlünde hoş bir seda ve güzel anılar bırakarak ilimizden ayrıldı.

Karabük Valiliği bahçesinden dualar ve gözyaşları içinde uğurlandı. (Haber Merkezi)

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin