Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Ağustos, 2023 16:39 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel Karabük’e Veda Etti

Yaklaşık beş yıldır  Karabük Valiliği görevinde bulunan ve Valiler kararnamesi ile Mülkiye Baş Müfettişi olarak Merkez Valiliğinde görevlendirilen Fuat Gürel, onuruna düzenlenen veda yemeği ve uğurlama töreni ile Karabük”ten ayrıldı.

2018 Yılında  göreve başlayan ve Karabük’te en uzun süreli  Valilik görevinde bulunan Fuat Gürel, Karabük’e veda etti.

GÜREL ÇİFTİ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel onuruna veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay, 27. Dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran, Baro Başkanı Emrah Köklü, Karabük Üniversitesi Rektörü Fatih Kırışık, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar, İş İnsanları, Şehit ve Gazi Aileleri, okul müdürleri ile Milli Sporcular ve antrenörleri katıldı.

Konuşmaların ardından il protokol üyeleri, kurum amirleri, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar Vali Gürel’e yeni görevinde başarılar dileyerek, hediyelerini takdim ettiler.

Düzenlenen veda yemeği, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

VALİ GÜREL İLİMİZDEN AYRILDI

2018 Yılında Karabük’te  göreve başlayan Vali Fuat Gürel 5 yıllık görev süresinin ardından 7’den 70’e tüm Karabüklülerin gönlünde hoş bir seda ve güzel anılar bırakarak ilimizden ayrıldı.

Karabük Valiliği bahçesinden dualar ve gözyaşları içinde uğurlandı. (Haber Merkezi)

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil refuje carpti 2 yarali Z8Hb1zBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

D100’de otomobil refüje çarptı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çevlik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DMA 929 plakalı Toyota marka otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Sürüklenen otomobil demir bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan N.O. ve A.O. yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin