Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mart, 2022 09:30 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel; Kadın Muhtarları Misafir Etti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilimizde görev yapan Kadın Muhtarlarımız Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret ettiler.

Safranbolu Esentepe Mahallesi Muhtarı Özlem Gürsel, Yenice Merkez Mahallesi Muhtarı Sevim Çanakçı, Yenice Yirmibeşler Mahallesi Muhtar Birsen Yirmibeş, Ovacık Dökecek Köyü Muhtarı Zeynep Gökçek ile Eskipazar Karahasanlar Köyü Muhtarı Solmaz Karakaya’yı makamında ağırladı.

Kadın Muhtarlarla karşılaşan Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’de Kadın Muhtarların Kadınlar Gününü kutladılar.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gidecek olan kadın Muhtarlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Erdoğan’a  kendisinin ve tüm Karabüklü hemşerilerimizin selamlarını iletmelerini isteyen Vali Fuat Gürel “8 Mart Kadınlar Gününü” kutladığı Kadın Muhtarlara çiçek hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin