Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2022 14:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Gürel, İl Emniyet Müdürü Yırtar’ı Ziyaret Etti

Vali Fuat Gürel, İçişleri Bakanlığının atama onayı ile Karabük İl Emniyet Müdür Vekili olarak atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulundu. İl Emniyet Müdür Vekili Kadir Yırtar tarafından karşılanan Vali Fuat Gürel, Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayarak İl Emniyet Müdür Vekili Yırtar ile makamında bir süre görüştü. Yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Gürel, İl Emniyet Müdür Vekili Yırtar’a görevinde başarılar diledi. İl Emniyet Müdür Vekili Kadir Yırtar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilin genel güvenlik ve asayiş durumu hakkında Vali Gürel’e bilgiler verdi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
31 Temmuz, 2025 13:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Baba Okulu Seminerleri Tamamlandı

Karabük İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen “Baba Okulu Eğitim Semineri”  gerçekleştirilen sertifika töreniyle  tamamlandı.

Aile yapısının güçlendirilmesi, babalığın manevi, ahlaki ve toplumsal boyutlarının kavranması ve çocuk yetiştirme sürecinde bilinçli ve örnek bir babalık anlayışının desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen proje, Kur’an-ı Kerim ve Sünnet’in temel prensipleri doğrultusunda hazırlandı.

7 Temmuz’da başlayan ve dört hafta süren eğitim programı, toplam sekiz oturumdan oluştu. Projenin sonunda düzenlenen törenle İl Müftüsü Ali Erhun tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin