Vali Gürel "Gözünüz arkada kalmasın yavrularınız bizlere emanet.” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Eylül, 2021 07:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel “Gözünüz arkada kalmasın yavrularınız bizlere emanet.”

Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ile birlikte KYK Yurtlarını ziyaret ederek kayıt işlemlerini yapan öğrencileri ziyaret etti.

Vali Fuat Gürel, 27 Eylül 2021 Pazartesi  itibariyle yüz yüze eğitime başlayan Karabük Üniversitesinde eğitim görecek öğrencilerin konaklayacakları Esentepe Taşkent Kız Yurdu, Asiye Hatun Kız Yurdu, Bahattin Gazi Erkek Yurdu ve İsmail Necati Efendi Erkek Yurdunu ziyaret ederek yurda kaydını yaptıran öğrenciler ve yavrularını kalacakları yurda teslim etmek üzere ilimize gelen veliler ile sohbet ederek ilimize “Hoş Geldiniz” dileklerinde bulundu.

Üniversitemizde yüz yüze eğitimin başlaması ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Vali Gürel “Üniversitemiz kendini kanıtlamış yeni kurulan üniversiteler arasında en başarılılarından birisi. Öğrencilerimizi bu çağdaş eğitim yuvasını tercih ettiklerinden dolayı kutluyorum. İlimiz genelinde yurtlarla ilgili çok büyük bir sıkıntımız yok, gerek devlet gerekse özel yurtlarımız tüm hazırlıklarını tamamladılar. Burada öğrencilerimiz sadece eğitimlerine odaklanarak bizi geleceğe taşıyan eğitimlerini alacaklar. Ailelerimizin de gözü arkada kalmasın yavrularınız bizlere emanet.” dedi.

Vali Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’den yurt kayıt işlemleri, yurtlarda yürütülen hizmetler ve süreç hakkında bilgiler aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin