Vali Gürel "Gözünüz arkada kalmasın yavrularınız bizlere emanet.” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Eylül, 2021 07:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel “Gözünüz arkada kalmasın yavrularınız bizlere emanet.”

Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ile birlikte KYK Yurtlarını ziyaret ederek kayıt işlemlerini yapan öğrencileri ziyaret etti.

Vali Fuat Gürel, 27 Eylül 2021 Pazartesi  itibariyle yüz yüze eğitime başlayan Karabük Üniversitesinde eğitim görecek öğrencilerin konaklayacakları Esentepe Taşkent Kız Yurdu, Asiye Hatun Kız Yurdu, Bahattin Gazi Erkek Yurdu ve İsmail Necati Efendi Erkek Yurdunu ziyaret ederek yurda kaydını yaptıran öğrenciler ve yavrularını kalacakları yurda teslim etmek üzere ilimize gelen veliler ile sohbet ederek ilimize “Hoş Geldiniz” dileklerinde bulundu.

Üniversitemizde yüz yüze eğitimin başlaması ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Vali Gürel “Üniversitemiz kendini kanıtlamış yeni kurulan üniversiteler arasında en başarılılarından birisi. Öğrencilerimizi bu çağdaş eğitim yuvasını tercih ettiklerinden dolayı kutluyorum. İlimiz genelinde yurtlarla ilgili çok büyük bir sıkıntımız yok, gerek devlet gerekse özel yurtlarımız tüm hazırlıklarını tamamladılar. Burada öğrencilerimiz sadece eğitimlerine odaklanarak bizi geleceğe taşıyan eğitimlerini alacaklar. Ailelerimizin de gözü arkada kalmasın yavrularınız bizlere emanet.” dedi.

Vali Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’den yurt kayıt işlemleri, yurtlarda yürütülen hizmetler ve süreç hakkında bilgiler aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin