Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Şubat, 2023 14:50 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel: “Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz”

Karabük Valisi Fuat Gürel, Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen ve 10 İli etkileyen deprem felaketinin ardından  gerek deprem bölgesine giderek canla başla çalışarak destek veren ve yardım malzemelerinin deprem bölgesine gönderilmesinde emekleri olan gençlere teşekkür etti.

Gençlerle gurur duyduklarını söyleyen Vali Fuat Gürel, ” 6 Şubat Depreminin ilk dakikalarından itibaren gerek deprem bölgesine giderek gerekse Valiliğimiz Koordinasyonunda düzenlenen ayni yardım kampanyasına bugüne kadar canla başla çalışarak destek veren, yardım malzemelerinin çok hızlı bir şekilde ayrıştırılarak deprem bölgesine gönderilmesinde çok büyük emekleri olan tüm gençlerimizle “Gurur Duyuyoruz” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
esini odunla doverek oldurdu gWzArx4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Eşini odunla döverek öldürdü

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.

Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin