Vali Gürel: "Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz" - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Şubat, 2023 14:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel: “Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz”

Karabük Valisi Fuat Gürel, Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen ve 10 İli etkileyen deprem felaketinin ardından  gerek deprem bölgesine giderek canla başla çalışarak destek veren ve yardım malzemelerinin deprem bölgesine gönderilmesinde emekleri olan gençlere teşekkür etti.

Gençlerle gurur duyduklarını söyleyen Vali Fuat Gürel, ” 6 Şubat Depreminin ilk dakikalarından itibaren gerek deprem bölgesine giderek gerekse Valiliğimiz Koordinasyonunda düzenlenen ayni yardım kampanyasına bugüne kadar canla başla çalışarak destek veren, yardım malzemelerinin çok hızlı bir şekilde ayrıştırılarak deprem bölgesine gönderilmesinde çok büyük emekleri olan tüm gençlerimizle “Gurur Duyuyoruz” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin