Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Şubat, 2023 15:00 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, Depremzedelere Moral Verdi

Vali Fuat Gürel, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında ve Safranbolu ilçesindeki hayırseverler tarafından konaklarında misafir edilen depremzedeler ile Karabük’teki hastanelerde tedavi gören depremzedeleri  ziyaret etti.

Depremden etkilenen ve kendi imkânları ile Karabük’e  gelerek barınma ihtiyacı için KYK Yurtlarında, Safranbolu’daki  Park Otel ve İmren Konaklarında misafir edilen vatandaşları ziyaret eden Vali Fuat Gürel, “Geçmiş Olsun” dileklerini ileterek tüm ihtiyaçlarının devletimiz tarafından karşılanacağını bildirdi.

İlk etapta çeşitli illerden yaklaşık 700 vatandaşın Karabük’e  ve Safranbolu ilçesine  geldiğini ifade eden Vali Gürel, “Vatandaşlarımızın  birçoğu  akrabalarının yanında misafir ediliyor.

Ayrıca gelen misafirlerimiz KYK yurtlarımızda ve Safranbolu’da hayırsever işletmecilerimiz tarafından kapıları açılan konaklarda misafir ediliyor. Yeni gelecek misafirler için de tüm hazırlıklarımız tamamladı. Misafirperver konak sahiplerine de teşekkür ederim” dedi.

VALİ GÜREL, TEDAVİ GÖREN DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Sağlık Müdürü Dr Ahmet Sarı ile birlikte deprem felaketi esnasında Hatay’da bulunan ve depremden yaralı olarak kurulduktan sonra ilk müdahalelerin ardından ilimize gelerek KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavilerine devam edilen  depremzedeleri ziyaret etti.Vali Gurel Depremzedelere Moral Verdi1

Vatandaşların durumları hakkında Başhekim Doç Dr Nihat Yılmaz’dan bilgiler alan Vali Gürel, depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. (Nurettin Acar)

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin