Karabük Postası tarafından
12 Şubat, 2023 15:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Gürel, Depremzedelere Moral Verdi

Vali Fuat Gürel, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında ve Safranbolu ilçesindeki hayırseverler tarafından konaklarında misafir edilen depremzedeler ile Karabük'teki hastanelerde tedavi gören depremzedeleri  ziyaret etti. Depremden etkilenen ve kendi imkânları ile Karabük'e  gelerek barınma ihtiyacı için KYK Yurtlarında, Safranbolu'daki  Park Otel ve İmren Konaklarında misafir edilen vatandaşları ziyaret eden Vali Fuat Gürel, "Geçmiş Olsun" dileklerini ileterek tüm ihtiyaçlarının devletimiz tarafından karşılanacağını bildirdi. İlk etapta çeşitli illerden yaklaşık 700 vatandaşın Karabük'e  ve Safranbolu ilçesine  geldiğini ifade eden Vali Gürel, "Vatandaşlarımızın  birçoğu  akrabalarının yanında misafir ediliyor. Ayrıca gelen misafirlerimiz KYK yurtlarımızda ve Safranbolu'da hayırsever işletmecilerimiz tarafından kapıları açılan konaklarda misafir ediliyor. Yeni gelecek misafirler için de tüm hazırlıklarımız tamamladı. Misafirperver konak sahiplerine de teşekkür ederim" dedi. VALİ GÜREL, TEDAVİ GÖREN DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Sağlık Müdürü Dr Ahmet Sarı ile birlikte deprem felaketi esnasında Hatay'da bulunan ve depremden yaralı olarak kurulduktan sonra ilk müdahalelerin ardından ilimize gelerek KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavilerine devam edilen  depremzedeleri ziyaret etti.blank Vatandaşların durumları hakkında Başhekim Doç Dr Nihat Yılmaz'dan bilgiler alan Vali Gürel, depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. (Nurettin Acar)    

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ekim, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Babasını öldürüp kaçtı, polisin operasyonuyla yakalandı

Çorum’da tartıştığı babasını tüfekle öldüren zanlı, olayın akabinde kaçtığı Kırıkkale’nin Delice ilçesinde polis gruplarınca yakalandı.
Olay, gece saatlerinde Kamışlı Meskenler 5. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Yaşar Yılmaz (59) ile oğlu M.Y. (37) ortasında şimdi bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Y., yanında bulunan tüfekle babasına ateş etti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptığı denetimde Yaşar Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayın akabinde kaçan M.Y., polis gruplarının koordineli çalışması sonucu Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Çerikli Beldesi’nde kısa müddette yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki süreçlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin