Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Şubat, 2023 15:00 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, Depremzedelere Moral Verdi

Vali Fuat Gürel, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında ve Safranbolu ilçesindeki hayırseverler tarafından konaklarında misafir edilen depremzedeler ile Karabük’teki hastanelerde tedavi gören depremzedeleri  ziyaret etti.

Depremden etkilenen ve kendi imkânları ile Karabük’e  gelerek barınma ihtiyacı için KYK Yurtlarında, Safranbolu’daki  Park Otel ve İmren Konaklarında misafir edilen vatandaşları ziyaret eden Vali Fuat Gürel, “Geçmiş Olsun” dileklerini ileterek tüm ihtiyaçlarının devletimiz tarafından karşılanacağını bildirdi.

İlk etapta çeşitli illerden yaklaşık 700 vatandaşın Karabük’e  ve Safranbolu ilçesine  geldiğini ifade eden Vali Gürel, “Vatandaşlarımızın  birçoğu  akrabalarının yanında misafir ediliyor.

Ayrıca gelen misafirlerimiz KYK yurtlarımızda ve Safranbolu’da hayırsever işletmecilerimiz tarafından kapıları açılan konaklarda misafir ediliyor. Yeni gelecek misafirler için de tüm hazırlıklarımız tamamladı. Misafirperver konak sahiplerine de teşekkür ederim” dedi.

VALİ GÜREL, TEDAVİ GÖREN DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Sağlık Müdürü Dr Ahmet Sarı ile birlikte deprem felaketi esnasında Hatay’da bulunan ve depremden yaralı olarak kurulduktan sonra ilk müdahalelerin ardından ilimize gelerek KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavilerine devam edilen  depremzedeleri ziyaret etti.Vali Gurel Depremzedelere Moral Verdi1

Vatandaşların durumları hakkında Başhekim Doç Dr Nihat Yılmaz’dan bilgiler alan Vali Gürel, depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. (Nurettin Acar)

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin