Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ekim, 2021 09:51 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel Çavuş Üzümü hasadına katıldı

Vali Fuat Gürel, Safranbolu ilçesine bağlı Konarı Köyünde 12 dönüm arazi üzerinde Çavuş Üzümü başta olmak üzere çeşitli türlerden üzüm yetiştiriciliği yapan Hasan Yakupoğlu’nu ziyaret etti.

Konarı Köyünde uzun süredir üzüm yetiştiriciliği yapan Hasan Yakupoğlu ile birlikte üzüm bağını gezen Vali Fuat Gürel, üzüm çeşitleri ve üzümden elde edilen ürünler hakkında bilgiler alarak bahçeden üzüm, elma ve mania domatesi topladı.

Ziyarette Vali Fuat Gürel’e Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Defterdar Osman Koçaş ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü mühendisleri eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin