Reklam
Reklam

Karabük Valisi Fuat Gürel Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2023 14:48 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Fuat Gürel Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vali Fuat Gürel, ilk ziyaretini  çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına yaptı. Burada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’la bir süre görüşen  Vali Gürel daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na geçerek burada  Bakan Yardımcısı  Sevim Sayım Madak ile görüştü.

Vali Fuat Gürel daha sonra sırasıyla  Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü  Emekli Tümgeneral Sadık Piyade,  Jandarma Genel Komutanı Sn. Orgeneral Arif Çetin’i ziyaret etti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin