Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Nisan, 2019 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Vali Güler Kılavuzlar köyünde incelemede bulundu

Vali Fuat Gürel Başkanlığında her hafta yapılan Halk Günü programları bu hafta da Kılavuzlar köyünde yapıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, kurum müdürleri ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda muhtar ve mahalle halkı hazır bulundu.

Tarımsal faaliyetler açısından özellikle örtü altı yetiştiriciliğinin en etkin olduğu köylerden birisi olan Kılavuzlarda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Vali Fuat Gürel ve beraberindekiler daha sonra seraları gezdiler. Sera gezilerinde biyolojik mücadele ve üretim teknikleri ile ilgili bilgiler verildi.

Vali Gürel’e bilgi veren Tarım İl Müdürü Çetin Ayvalık ” Sayın Valimiz Fuat Gürel Başkanlığındaki bu gezilerin önemi çok büyük. Devlet olarak üreticimizin yanında olduğumuzu ve onların sorunları ile birebir ilgilenerek sorunlara yerinde çözüm bulma gayreti içinde olduğumuzu her fırsatta hissettiriyoruz. Üreticimiz çiftçimiz bizim için çok kıymetli İl Müdürlüğümüz olarak gerekli teknik destek başta olmak üzere tüm süreçte yanlarındayız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
AW722462 01
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
10 Haziran, 2026 14:56 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Kaçak Kazı ve Uyuşturucu Operasyonları: 10 Şüpheli Yakalandı

Karabük’te jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda kaçak kazı yaptıkları ve uyuşturucu madde bulundurdukları belirlenen toplam 10 şüpheli yakalandı.

Safranbolu Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde çalışma yürüten Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 4 Haziran tarihinde Safranbolu’da düzenledikleri denetimlerde izinsiz kazı yaptıkları tespit edilen 6 kişiyi suçüstü yakaladı. Operasyonda 1 jeneratör, 1 dedektör, 1 hilti, hiltiye ait 3 delici uç, 1 uzatma kablosu ve 4 adet çeşitli kazı malzemesi ele geçirildi.

İlçede 7 Haziran’da gerçekleştirilen başka bir operasyonda ise 2 şüphelinin üzerlerinde ve bulundukları araçta yapılan aramada 118 adet sentetik ecza hap bulundu. Şüphelilere ait 1 cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.

Öte yandan Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Karabük merkezde 4-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda da 2 şüphelinin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 gram sentetik kannabinoid (bonzai), farklı ebatlarda 2 parça amfetamin emdirilmiş peçete, 8 gram metamfetamin ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 cep telefonuna da incelenmek üzere el konuldu.

Gözaltına alınan toplam 10 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

AW722462 02

Bizi sosyal medyadan takip edin