Vali Güler Kılavuzlar köyünde incelemede bulundu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Nisan, 2019 14:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Güler Kılavuzlar köyünde incelemede bulundu

Vali Fuat Gürel Başkanlığında her hafta yapılan Halk Günü programları bu hafta da Kılavuzlar köyünde yapıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, kurum müdürleri ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda muhtar ve mahalle halkı hazır bulundu.

Tarımsal faaliyetler açısından özellikle örtü altı yetiştiriciliğinin en etkin olduğu köylerden birisi olan Kılavuzlarda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Vali Fuat Gürel ve beraberindekiler daha sonra seraları gezdiler. Sera gezilerinde biyolojik mücadele ve üretim teknikleri ile ilgili bilgiler verildi.

Vali Gürel’e bilgi veren Tarım İl Müdürü Çetin Ayvalık ” Sayın Valimiz Fuat Gürel Başkanlığındaki bu gezilerin önemi çok büyük. Devlet olarak üreticimizin yanında olduğumuzu ve onların sorunları ile birebir ilgilenerek sorunlara yerinde çözüm bulma gayreti içinde olduğumuzu her fırsatta hissettiriyoruz. Üreticimiz çiftçimiz bizim için çok kıymetli İl Müdürlüğümüz olarak gerekli teknik destek başta olmak üzere tüm süreçte yanlarındayız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin