Karabük Valisi Fuat Gürel, Mübarek Ramazan ayının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.
Ramazan ayının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dileyen Vali Fuat Gürel mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı, yılın en hayırlı ayı olarak büyük özlemle beklediğimiz Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan Ayı, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır.
Bu duygu ve düşüncelerle Karabüklü hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.”

