Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2019 13:53 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel’in 10 Nisan Polis Haftası kutlama mesajı

Karabük Valisi Fuat Gürel 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Gürel mesajında; “Köklü bir geçmişe, bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olan, vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin cansiperane gayretlerini sürdüren Polis Teşkilatımızın şanla ve şerefle dolu 174. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gücünü kanunlardan, desteğini halkımızdan alan Polis Teşkilatımız bugünün Büyük ve Güçlü Türkiye’sinde sahip olduğu araç, gereç ve teknik imkânların yanı sıra dürüst, özverili ve yardımsever olmasıyla da milletimizin sevgisini ve saygısını kazanmış, saygın bir yapıda üstün başarılara imza atmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Gününü kutluyor, vatan nöbetinde şehit olan güvenlik mensuplarını saygı ve rahmetle anıyor; gazi olan, emekli olan ve hali hazırda bu kutsal görevi ifa eden tüm personelimize aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin