Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 14:24 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel’den Yenice”de İnceleme

Karabük Valisi Fuat Gürel, 9 Temmuz tarihinde Yenice ilçesinde  yaşanan sel felaketinde zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlk olarak Şeker Kanyonuna giden Vali Fuat Gürel buradaki çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden çalışmalar hakkında  bilgi aldı.

Vali Fuat Gürel, daha sonra  yoğun yağışlar nedeniyle ulaşıma kapanan Yenice Yazıköy İncebacaklar Mahallesi yolunda yerinde incelemelerde bulunarak Vali Yardımcısı ve Yenice Kaymakam Vekili Muhittin Gürel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ve ilgili kurum yetkilileri ile yolun ulaşıma açılması için yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)Vali Fuat Gurelden Yenicede Inceleme

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin